GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  ATAC TERORIST

Un impresar se afla pe aeroportul Ataturk în timpul atacului de aseară și oferă detalii cutremurătoare: "Era ca într-un film. Au venit să ne omoare pe toți! Fotbaliștii vor să plece de aici, cum deja a făcut-o Nani"

Foto: Facebook/CNN
Foto: Facebook/CNN

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 09:42

Impresarul de fotbaliști Marco Kirdemir s-a aflat aseară pe aeroportul Ataturk din Istanbul, în timpul atacului terorist în urma căruia și-au pierdut viața 36 de persoane și peste 140 au fost rănite.

Agentul turc a descris experiența trăită și se declară marcat de cele trăite.

"Întotdeauna te gândeşti că nu vei trăi aşa ceva, însă a fost ca un cutremur. Am auzit o explozie şi nu mă gândeam că bilanţul va fi atât de grav. Au început să tragă cu armele şi să arunce la punctul de control, unde treceau bagajele. Purtau veste şi aveau arme.

Poliţia a început să tragă şi unul dintre atacatori s-a aruncat în aer în faţa agenţilor de pază. Domnul care îmi vânduse biletul s-a ascuns în spatele ghişeului, iar eu am alergat la toaletă în timp ce unul dintre teorişti exploda. Era ca într-un film. În apropierea mea era o fată căreia i se vedeau toate tendoanele. Avea piciorul secţionat.

După un timp am văzut că poliţiştii au ajuns la unul dintre terorişti în parcare. Acesta s-a aruncat în aer, iar altul s-a aruncat în aer după ce în el s-au tras câteva focuri de armă. Teroriştii voiau să ne omoare pe toţi. Au venit să ne omoare pe toţi şi să moară", a declarat Kirdemir, citat de News.ro.

Impresarul a declarat că mulți fotbaliști au pierdut oferte bune din Turcia, de teama amenințării teroriste.

"Nici ei şi nici familiile lor nu se simt în siguranţă şi mulţi au refuzat oferte bune. La ora 17:00, Fenerbahce a primit o ofertă de opt milioane şi jumătate de euro de la Valencia pentru Nani şi familia sa vrea să plece", a  adăugat acesta.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1110768658952657
Darius Vasile  •  29 Iunie 2016, 14:03

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close