FOTBAL  »  AMICALE  »  ASTRA

Şumi, de neoprit după victoria Astrei: "Mi-e frică să nu mă bage după gratii! Am cea mai bună echipă şi au reuşit să suspende cel mai bun antrenor"

FOTO: Raed Krishan (Slovenia)
FOTO: Raed Krishan (Slovenia)

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 21:21

Marius Şumudică a reacţionat după victoria cu 3-2 în faţa ungurilor de la Vasas Budapesta.

  • Corespondență din Slovenia 

"Am văzut că unii joacă împotriva unor echipe de Champions League, noi jucăm cu cine putem. Problema este că luăm prea uşor goluri din fază fixă. Dar sunt mulţumit de echipă", a spus Șumudică.

Merge la hotel cu bicicleta? :)

Antrenorul a continuat cu declarațiile și a vorbit despre suspendarea primită.

"E altă senzaţie să vezi meciul din tribună. Respect hârtia primită de la FIFA în care scrie că sunt suspendat. N-am coborât la jucători, n-am vorbit cu ei, sper să mă ia acum cu autocarul, dacă nu, iau o bicicletă şi tot ajung la hotel.

N-am voie să stau pe bancă la meciurile şi amicalele echipei, începând de astăzi. Şi FRF ar vrea să mai mă suspende vreo două luni, ajung la 4, ce să fac?! Cred că am voie să mă bucur la golurile Astrei. Glumesc, ce să mai zic, e o situaţie ambiguă. Mă bucur că şi dacă stau în tribună sau în sufragerie, tot învingem. Nu sunt arestat la domiciliu, o să devin suporter şi o să-l cert pe vreunul dintre jucători dacă nu va face ce trebuie să facă", a spus antrenorul.

Fotbaliştii i-au pus muzică după meci, Daniel Niculae fiind DJ-ul grupului.

"Avem prima şansă să luăm campionatul, doar să mă ferească Dumnezeu să nu mă bage după gratii. Nu mi-e teamă, plătesc impozitele, alţii au fost pe acolo, Doamne fereşte! Eu sunt fericit că am cea mai bună echipă din România, am momente când mă duc la antrenament de plăcere şi îi pun pe băieţi să joace dintr-o singură atingere. Asta fiindcă au calitate şi joacă şi fără mine dacă e nevoie.

O să-i ambiţioneze că stau în tribună. Iar jucătorii mei dau palme altora care-şi cară biciclete prin cabină, au supercondiţii. Să se bucure rivalii de suspendarea mea, eu nu mă dau bătut, o să revin în etapa a şaptea. Avem cea mai bună echipă şi au reuşit
să suspende cel mai bun antrenor!", a concluzionat Şumi.

"Sper să rezolvăm săptămâna asta încă un transfer, fie Budescu, fie Săpunaru"
 Marius Şumudică

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
neica_nimeni
neica_nimeni  •  30 Iunie 2016, 09:57

ai pe draq sa te ia...esti un bufon..atat..

1189594351073689
Vladescu Mircea  •  30 Iunie 2016, 08:21

Ninele , ai uitat sa adaugi si cel mai frumos , cel mai destept , si cel mai modest !!!!! Acum este perfect , poti trai mai departe in lumea ta !!!!!

882637448524179
Jean Necsulescu  •  30 Iunie 2016, 07:59

va enerveaza rau baiatul asta *** ati fi vrut sa renunte si sa va faceti de cap Sumi nu ii lasa sa respire pana la urma tot ei vor claca esti cel mai de temut adversar pentru ei

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează