FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Jucătorii Astrei reacționează după extinderea pedepsei lui Șumudică și la nivel internațional: "Absența lui ne va înrăi"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 21:57

FIFA a decis astăzi să extindă suspendarea de două luni a lui Marius Șumudică la nivel internațional.

Daniel Niculae a dezvăluit după meciul cu Vasas Budapesta, 3-2, ce impact are suspendarea.

"Este o situaţie delicată şi pentru noi, şi pentru antrenor. Ne aşteptam la o decizie mai blândă. Din păcate, în România dacă-ţi recunoşti fapta eşti suspendat drastic. Alţii au făcut la fel, însă n-au fost suspendaţi. Absenţa lui Şumi de pe bancă ne va înrăi și mai mult. Poate va fi şi un avantaj, vede meciul mai  bine de sus, ne transmite după ce-a vizionat", a spus Nico.

Atacantul a vorbit și despre dorinţa clubului de a-i transfera pe Constantin Budescu şi Cristi Săpunaru:

"Sunt doi jucători foarte buni, ni i-am dori colegi. Ne-ar ajuta foarte mult. Cristi ştie foarte bine că-mi doresc să fim iar coechipieri, acum este decizia lui. Dacă nu-şi va găsi angajament, sper să vină la Astra. El şi Budi sunt cei mai buni fotbalişti români pe posturile lor".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
833138236781701
Paul Conache  •  30 Iunie 2016, 06:19

aveti grija sa nu muscati lantul,de rai cei sunteti,

1327993847215849
Cornel Drago  •  30 Iunie 2016, 01:26

Sumudica...... un personaj toxic !!!! Cind este pe teren inraieste pe toata lumea si culmea ii inraieste si cind este absent . Teribil ! Ar trebui izolat undeva .

papa_poulette
papa_poulette  •  30 Iunie 2016, 00:20
Postat de gannicus2014 pe 29 Iunie 2016, 23:28

mey Niculae , a promovat Reapedu' , nu te duci sa faci munca patriotica sau ti s-a taiat elanul ? la banii tai , trebuia sa fii primul care sa se ofere sa joace gratis pt Reaped

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează