FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Dezvăluiri din interiorul FRF: "Am ajuns să întrebăm preparatorul fizic ce antrenor să punem" » 3 nume propuse pentru postul de selecționer

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2016 23:30

Marcel Pușcaș, vicepreședintele Comisiei Tehnice a FRF, a vorbit despre viitorul selecționer al României și a propus 3 posibile variante.

"De ce să vină un antrenor străin? Orice antrenor străin care va veni îți va lua banii și va pleca, chiar dacă ne califică sau nu. Nu avem timp de antrenor străin. Durează până învață jucătorii și noi avem meci peste două luni.

Acum am ajuns să îl întrebăm pe Papadopoulos (n.r. preparatorul fizic al echipei naționale) cu cine a colaborat și pe cine să aducem din Germania.

Eu cred că Hagi ar merita această șansă. Al doilea nume pe listă ar fi Boloni pentru că el a câștigat multe trofee. Dacă ei n-ar accepta, a treia variantă ar fi Gâlcă, care a câștigat tot ce se putea câștiga în România și a salvat-o pe Espanyol de la retrogradare", a spus Pușcaș la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
1085974684796592
Florin Mario Stavarache  •  30 Iunie 2016, 13:34

Niculesc este bun faceti o alegere

torque07
torque07  •  30 Iunie 2016, 10:10
Postat de Club Fly pe 30 Iunie 2016, 01:26

Propun să punem un selecționer amator talentat, cu dorința de afirmare. În până mea ca tre sa fi *** să nu faci o selecție națională competitivă. Exceptând interesele (creșteri de cotă, bani pt promovarea anumitor jucători, pariuri etc) pun pariu pe un milion de $ ca fac o preselecție din jucători amatori (fără pile să intre în liga 1 sau la națională) si batem la două boabe diferența echipa de titulari a româniei de la euro. Să fi selecționer e cel mai ușor, ai o arie de foarte multi jucători. Tre sa i alegi pe cei mai în formă, nu rezerve suprasaturat de toate

:))))) Ai o arie de foarte multi jucători..asta-i buna. Sa pui sa joace 10 fotbaliatori...non profesionisti (sa fim si sinceri) de la 8 echipe diferite si sa-i legi ca grup nu-i asa usor cum crezi tu. Fiecare stie jocul lui, fiecare se cunoaste cu tactica de la echipa de club. Tre sa fi profesionist sa te adaptezi la o tactica noua cu colegi noi si antrenor nou. Noi nu mai avem fotbalisti de vreo 10 ani. Astea cu selectia facuta pe interese si bani, sunt filme cu mafie. Din pacate trebuie sa acceptam adevarul sa fim realisti...asta ne e valoarea, cu exceptia lui Maxim care nici el nu e vreo vedeta, astia sunt cei mai buni. E greu sa accepti ca ai o echipa de desculti dar din pacate asta-i adevarul. Altii mai buni nu sunt.

10153924670474301
Mihai Stroe  •  30 Iunie 2016, 08:24

Ai mare dreptate....Sumidica ar fi perfect, la fel Grigoraș sau Multescu....Trebuie cineva sa ii învețe tactici pe jucatori....

Vezi toate comentariile (29)
Comentează