FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Rapid continuă campania de achiziții » Un fost giuleștean revine la echipă

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2016 16:01

Daniel Lung a semnat astăzi cu rapidiștii, conform Rapid TV. În sezonul trecut a fost adversarul alb-vișiniilor și a evoluat la Academica Clinceni.

Fundașul de 28 de ani a mai evoluat la formația giuleșteană în perioada iulie 2013 - februarie 2015, perioadă în care a strâns 34 de apariții și a înscris de două ori.

Daniel Lung a mai jucat de-a lungul carierei la Olimpia Satu Mare, Sportul Studențesc și Concordia Chiajna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
alegzander19
alegzander19  •  30 Iunie 2016, 20:52

Minciuni ... Doar administratorul judiciar poate semna contractul unui jucator la Rapid si acesta a anuntat ca nu semneaza nici un cotract pana cand Moraru nu ofera grantiile de plata a salariilor. Astfel pana cand nu este schimbat din nou practicianul (e a 3-lea parca) Rapid nu prea are cum sa semneze vreun jucator. Nici antrenorul Dan Alexa sau Dinu Gheorghe nu au cotractele vaide. Si daca se mai respinge si Apelul la hotararea de faliment ....

vlad.dracul
vlad.dracul  •  30 Iunie 2016, 17:34

Şumudică nu revine?

alex_x
alex_x  •  30 Iunie 2016, 17:09

ce rost are sa te transferi la o echipa desfiintata care oricum n a avut niciodsta in scurta existenta valoare ,traditie.sa lasam echipele de traditie si de valoare sa reprezinte fotbalul in europa .

Vezi toate comentariile (4)
Comentează