FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dezvăluiri despre noul plan al lui Gigi Becali » Cum vrea patronul Stelei să domine Liga 1: "Nimeni din România nu are așa ceva"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 iulie 2016 10:00

După ce a decis să închidă academia de juniori a roș-albaștrilor, Gigi Becali vrea acum să își schimbe strategia.

Patronul Stelei vrea să investească într-un centru de juniori care să rivalizeze cu Academia Hagi și care să producă juniori pentru prima echipă a Stelei, a anunțat Anamaria Prodan.

"Becali face la Steaua o superacademie. A avut cea mai mare și mai frumoasă academie, dar era prost condusă de fostele glorii. Și-au bătut joc de banii lui Becali. 

Am înțeles că Becali face o academie foarte modernă și va aduce cei mai buni jucători din țară. O să fie senzațională. Nu are nimeni în România așa ceva, nici măcar Hagi", a spus soția antrenorului Laurențiu Reghecampf la televiziunea sportro.

Citește și: O nouă Steaua în fotbalul românesc! » Echipa va evolua în noul sezon al Ligii a 3-a

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (61)
fibra
fibra  •  24 Iulie 2016, 08:24

N@m@rnicul asta nu gandeste cand vorbeste,turuie,iar presa se uita la el cu gura cascata si ochii b@liti,ca curca in lemne.

cris4co
cris4co  •  23 Iulie 2016, 19:05

So faca in MM...in Ghencea,langa stadion nu se va face niciodata ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

898756456920785
Dor Elf  •  23 Iulie 2016, 17:32

O academie de femei usoare.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează