INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA, MARȚI, 21:00, PROTV, GSP.RO

Cehii nu se tem de Steaua » Pe ce se bazează jucătorii Spartei Praga înaintea duelului cu Steaua: "Asta ne va ajuta"

Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)
Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 22:27

Antrenorul Spartei Praga, Zdenek Scasny, și mijlocașul Borek Dockal au participat la conferința de presă ce precede partida din prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor de marți cu Steaua.

Cehii s-au mai întâlnit cu formația roș-albastră și în urmă cu un an și jumătate într-o partidă amicală, când Steaua s-a impus cu 3-0, însă Scasny și compania spun că nu se tem de trupa lui Reghecampf și se bazează pe experiența pe care o au.

"Echipele se cunosc, va fi bine, chiar dacă Steaua a văzut pe viu cum joacă Sparta. Şi Sparta a studiat jocul Stelei. Acest meci este foarte important, ne poate apropia şi mai mult de obiectiv, de ţelul nostru, de el depinde tot sezonul următor. Vrem să jucăm în Liga Campionilor şi meciul cu Steaua, care ne aşteaptă, e unul extrem de important", a declarat antrenorul Spartei, Zdenek Scasny.

"Nu avem nicio problemă, ne gândim că experienţa noastră ne va ajuta, avem o şansă bună, se joacă pentru Liga Campionilor şi asta e tot ce contează. Important e cum vom evolua noi" Borek Dockal

Meciul dintre Sparta Praga și Steaua se va juca marți, de la ora 21:00, în direct pe Protv și liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
valentinn10
valentinn10  •  26 Iulie 2016, 12:47

FORTA STEAUA , LUPTA FCS , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI , Ii rupem , ii spargem ...de la Sparta ,1-2, Adi Popa si Tudorie , in repriza secunda, mare smecherie...

ortega
ortega  •  26 Iulie 2016, 07:38

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chromophobia
chromophobia  •  26 Iulie 2016, 06:55
Postat de unico_biancorossi pe 26 Iulie 2016, 00:43

iata si marea diferenta dintre cluburile romanesti si cele din alte parti ale europei : Scasny spune ca vor SA JOACE in UCL... ai nostri VOR BANII din UCL...

Pai d-aia nu vor multi echipe romanesti in grupele UCL.Patronii ajung acolo,iau banii si dupa aia baga in insolventa echipele(ex.Cfr).In cel mai rau caz le falimenteaza(ex.Otelul si Urziceni).Eu vreausa vad multe meciuri in Europa ale echipelor romanesti dar prin EL.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează