INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Reghecampf dă de înțeles că Hamroun va reveni în echipă + Ce jucător are oferte și poate pleca în următoarea perioadă

Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)
Foto: Ștefan Constantin (Gazeta Sporturilor)

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 23:08

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre egalul Stelei de pe terenul Spartei Praga, 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor.

Antrenorul roș-albaștrilor a lăsat să se înțeleagă și faptul că Hamroun s-ar putea alătura echipei și a vorbit despre oferta pe care Bourceanu o are de a pleca de la Steaua.

"E un rezultat foarte bun, dar mai e un meci. Trebuie să fim la fel de concentrați. Trebuie să fim atenți la anumite faze, dar eu cred că băieții au făcut un meci foarte bun. Trebuia să-i blocăm să joace pe baloane lungi. Le-am spus înainte de meci că cei de la Sparta stau foarte bine pe contraatac. Avem jucători tineri care nu știu încă ce înseamnă Liga Campionilor.

Acest rezultat ne dă speranțe. Cred că avem o șansă foarte mare să ne calificăm. Avem o echipă care are nevoie de susținere. Nicușor Stanciu exersează foarte mult la antrenamente, mă bucur foarte mult pentru el", a declarat Reghecampf la televiziunea sport.ro.

"Sperăm să rezolvăm problema cu Hamroun. El a fost suspendat doar până astăzi, dar vom vedea ce se va întâmpla cu el. Sunt sigur că și lui îi pare rău de gestul pe care l-a făcut. Așteptați până mâine când vom avea o discuție cu patronul echipei. Bourceanu e în discuții cu o echipă de aceea l-am ținut pe bancă" Laurențiu Reghecampf

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (24)
520143398153430
Pavel Radu  •  27 Iulie 2016, 08:08

Rehge tu l-ai vrea inapi pe algerian dar stapanul tau s-a jurat ca acesta va sta doar in tribune ( eventual cu o pancarda la gat pe care va scrie jiji ceva ) va fi platit , dar nu va mai juca la FCSB. in veacul vecilor ! Amin !

andy_2008
andy_2008  •  27 Iulie 2016, 07:45

Bourceanu e bun de plecare de sezonul trecut.

englezu
englezu  •  27 Iulie 2016, 06:12

Scor bun, șanse mari de calificare ! Chiar si cu 0 - 0 acasă ! Dar, atenție : Sparta Praga este...echipa din Cehia !!! Vom vedea !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează