INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

EXCLUSIV Gafă incredibilă la Steaua! Au uitat să treacă un căpitan pe lista UEFA și nu l-au mai putut folosi cu Sparta Praga

Articol de - Publicat miercuri, 27 iulie 2016 00:18

Steaua a uitat de Bourceanu: nu l-a trecut pe lista UEFA și și-a dat seama de asta abia în Cehia, înainte de meci

Alex Bourceanu a devenit din căpitan cantitate neglijabilă! Dovada că Steaua nu-l mai consideră important s-a produs la Praga. Mijlocașul de 31 de ani a fost inclus în delegația pe care roș-albaștrii au deplasat-o în Cehia. Dar nu fusese trecut și pe lista pe care vicecampioana a înregistrat-o la UEFA! Bourceanu a mers degeaba la Praga, pentru că nu avea dreptul să apară pe foaia de joc.

Steliștii au realizat înaintea meciului că nu se pot baza pe Alex, fiindcă au uitat să-i scrie numele pe lista oficială, pe care o vor mai putea modifica abia după dubla manșă cu Sparta. Bourceanu a fost pus într-o situație penibilă. Un internațional român pe care Steaua l-a vândut la un moment dat cu o sumă de peste un milion de euro la Trabzonspor nu-și avea numele într-un lot încropit, plin cu jucători tineri.

Reghecampf a fost încurcat și el. Pe listă apărea Lucian Filip, un închizător accidentat, deci indisponibil. Iar titularul acestui post, Pintilii, a evoluat deși avea o coastă fisurată și a avut nevoie de injecții ca să suporte durerea. Antrenorul ar fi beneficiat de o soluție în plus pentru postul din fața apărării, dacă staff-ul nu ar fi uitat de Bourceanu. Marius Ianuli, zis "Mache", e team-manager și responsabil de astfel de misiuni. Nepotul lui Becali a mai omis diverse lucruri în trecut. A uitat că un fotbalist era suspendat sau l-a considerat suspendat pe altul deși nu acumulase destule "galbene".

03 lista

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
kristi_4ever
kristi_4ever  •  27 Iulie 2016, 14:18

EXCLUSIV!!! Scris cu litere de-o schioapa. Singura exclusivitate este ca ***. Esti un amator care nu are nicio treaba cu meseria de jurnalist. Daca nu ai inteles din prima (atunci cand a explicat Reghecampf la interviul de dupa meci), dar nici nu ti-a explicat nimeni a doua zi de ce nu a fost Bourceanu pe lista UEFA, iti zic eu acuma: pentru ca era in negocieri cu o alta echipa, deci exista riscul sa plece intre timp si in felul acesta ocupau un loc pe lista UEFA inutil. Ai inteles acuma??? Dezinformezi alti prosti cu articole de doi lei in care incerci sa evidentiezi incompetenta unora. Defapt, singurul incompetent esti tu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tatutzu
tatutzu  •  27 Iulie 2016, 10:59

„Am venit aici să scoatem un rezultat pozitiv. Am mare încredere în jucătorii pe care-i am, dar s-ar putea să-i vedeți pe bancă pe Popa, ***********Bourceanu**********, Pintilii. Nu se știe. Pintilii s-a antrenat normal cu echipa. Popa a avut o mică problemă, dar sperăm să fie pregătit 100%. În această seară vom lua o decizie", a adăugat Reghecampf.

dinamo100
dinamo100  •  27 Iulie 2016, 10:23

Cum putem avea pretentii sa avem un fotbal competitiv cand incompetenta este prezenta la fiecare pas!!! In mod normal Mache ar trebui trimis la plimbare imediat. Sigur, "specialistul" nr, 1 e Jiji, care a ramas in folclor cu al lui jucator de "100 milioane", despre care tot el zice acum ca n-are ca cauta la Steaua. De rasul lumii!!!

Vezi toate comentariile (42)
Comentează