INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPARTA PRAGA - STEAUA 1-1

Prestația lui Stanciu cu Sparta îi închide porțile pentru un transfer în străinătate: "Dacă îl dăm, uităm de Steaua timp de 3-4 ani"

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iulie 2016 23:49

Sparta Praga și Steaua au terminat la egalitate, 1-1, în prima manșă din turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor. Vezi aici detalii.

Nicolae Stanciu a fost eroul Stelei, marcând golul egalizator, în minutul 75, dintr-o lovitură liberă de la 16 metri. După meci, Gigi Becali a declarat că nu îl va transfera pe Nicolae Stanciu, indiferent de ofertele pe care le va primi.

"Acum nu mai putem vorbi de transferul lui Stanciu. Dacă îl mai dau și pe Stanciu trebuie să uităm de Steaua timp de 3-4 ani. Dacă îl dau și pe Stanciu, Steaua e gata, la revedere.

Să zicem că poți lua campionatul în România, cu emoții, dar nu mai ai niciun fel de șansă în Europa. Nu ai cum fără el", a spus Becali la DigiSport.

3.500.000 €este cota lui Stanciu, potrivit transfermarkt.de

În ultimele zile, Stanciu a atras atenția celor de la Anderlecht, care erau dispuși să dea 5 milioane de euro pentru el.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
daniels7714
daniels7714  •  27 Iulie 2016, 08:21

idiotii care spun ca Stanciu nu a jucat nimic daca l-ar avea in echipele lor s-ar considera invincibili , este no 1 in Ro pe postul lui !

ottobraun
ottobraun  •  27 Iulie 2016, 08:11

nu joaca nimic , a fost noroc cu franta si cehii , e zero!

travka
travka  •  27 Iulie 2016, 08:07
Postat de sexilian pe 27 Iulie 2016, 07:51

daca vine o propunere serioasa esti in stare sa-l duci si cu magarul,bani sa iasa

il da dupa preliminarii stai tu linistit, astea sunt tertipuri sa ii creasca cota, ce e inaccesibil costa mai mult, dar Stanciu a jucat bine la Euro, a dat gol in preliminariile UCL si atunci chiar are sanse sa dea cineva bani pe el, de aia si Chiriches a plecat pe 9 milioane de euro la englezi, pt ca a jucat bine in Europa in 2013 cand au scos Ajax, au luat locu 1 in grupa de EL, au batut pe Chelsea la Bucuresti etc, fara prestatii bune in meciuri internationale o sa se transfere jucatorii ca Rotariu la Man United si Juve, in vise

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close