INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENT - VIITORUL 5-0

Debutul dezastruos al Viitorului în cupele europene nu-l descurajează pe Hagi: "Am încercat să jucăm fotbal, scorul nu este prea dur"

Foto: Facebook/Ştefan Ciocan
Foto: Facebook/Ştefan Ciocan

Articol de - Publicat vineri, 29 iulie 2016 00:03

Gheorghe Hagi a încercat să sublinieze părţile pozitive ale meciului pierdut de echipa sa în faţa lui Gent, scor 0-5, în preliminariile Europa League.

"A fost un meci frumos, cu multe goluri. Ne-am creat şi noi ocazii în prima repriză, când jocul a fost echilibrat, dar am primit două goluri din faze fixe şi pe urmă era normal ca echipa să acuze şocul.

Lucrul bun cu care rămânem este că nu am stat să ne apărăm, am ieşit la joc, şi am încercat să jucăm fotbal. Pentru noi e un test foarte bun, din care trebuie să învăţăm, pentru că avem mulţi jucători tineri.

Facem o analiză, vedem ce s-a greşit şi mergem mai departe, ne-am asumat riscuri în faţa unei echipe bune şi pragmatice, care a ştiut să exploateze fiecare moment important. Scorul nu este prea dur, dar dacă ştii să foloseşti astfel de momente, poţi să creşti pe viitor. Brandan a avut nişte probleme, nu era 100% şi nu am vrut să-l folosim", a spus Hagi.

Tehnicianul Viitorului a avut puterea de glumi la finalul partidei cu numărul 100 pentru antrenorul formaţiei adverse, Hein Vanhaezebrouck.

"Am vrut să contribuim şi noi la al 100-lea meci al antrenorului advers", a adăugat Hagi.

 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (49)
tihi
tihi  •  29 Iulie 2016, 13:41

Nu este un scor dur....reprezinta nivelul Viitorului....a aparut pe filamentul fotbalului european intamplator,si au iesit pe usa din spate intr-un mod umilitor,rusinos!

1745flo
1745flo  •  29 Iulie 2016, 11:01

Hagi a pornit cu dreptul in cupele europene! Doar ca el este stangaci...÷)

bvd_magheru
bvd_magheru  •  29 Iulie 2016, 08:56
Postat de vasileschi pe 29 Iulie 2016, 08:26

Eu nu stiu ca , cei 2 de la dinamo sa fi jucat vreodata cu nr 10 asa ca nu mai scrie deamoaca !!!!!!!

Nu asta e idea principala . Idea principala este ca Romania nu are nici o sansa sa se califice la mondiale si nici un jucator nu este de la Hagi asa ca vreau sa vad ce scuze o sa mai gasiti . Eu mi-am spus parerea . O generatie de impiedicati

Vezi toate comentariile (49)
Comentează