FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA, AZI, 20:30, GSP.RO, DIGI 1, DOLCE 1, LOOK

Cu gândul la meciul cu Sparta Praga » Reghe pregătește câteva surprize în meciul cu Viitorul! Cum va arăta Steaua

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 iulie 2016 11:29

Steaua și Viitorul se vor duela diseară, de la ora 20:30, în cel mai interesant meci al etapei.

Antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, este cu gândul la meciul cu Sparta Praga, din preliminariile Ligii Campionilor, și vrea să își menajeze titularii. Tehnicianul a decis ca mai mulți jucători de bază să stea pe bancă, iar în primul "11" vor apărea câteva surprize.

Echipa probabilă a Stelei: Cojocaru - Enache, Tamaș, Toșca, D. Popescu - Muniru, Bourceanu - Ad. Popa, Aganovici, Hamroun - Tudorie
Rezerve: Niță, Pintilii, Stanciu, Golubovici, Momcilovici, Vîlceanu, Achim

Acesta va fi primul meci pe care Steaua îl va disputa în noul sezon, după ce și-a amânat partida din prima etapă, cu CSMS Iași.

Meciul Viitorul - Steaua va începe la ora 20:30 și va fi transmis de DigiSport, DolceSport și LookTV și va putea fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO.

Citește și: Sparta a făcut spectacol înainte de meciul cu Steaua » Cehii au debutat cu o victorie în campionat! Marcatorii + echipa de start

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (44)
capca1
capca1  •  31 Iulie 2016, 17:12

Păi, la ce-i menajează, bre ?! Au jucat un singur meci, cel de la Praga. Eu chiar aș fi jucat meciuri să-i aduc în formă , nu să-i odihnesc la începutul campionatului !

saviola2_8
saviola2_8  •  31 Iulie 2016, 16:45
Postat de observator_federal pe 31 Iulie 2016, 16:31

Vezi ca ai gresit, ai plasat in mod eronat mesajul tau "cu prosti" ca raspuns la postarea mea despre hoti... Mai multa atentie, se poate? Citeste rar, reciteste daca este nevoie, nu te grabi cu raspunsurile triviale si fara argument (tii cu "echipa lui Gigi Becali"?, explicabil), chiar daca esti platit pentru cantitate si nu calitate...

si cine esti tu sa stabiliesti cine-s hoti si cine nu? de ce te=am crede, cine esti tu ca sa te aprobam cand spui ca anume meci e blat sau nu, de ce ai doar postari intr==o singura directia, voi astia platiti la centigram suntei de o pro stie rara, aveti un iq subunitar, nu conteaza ca sunteti stelisti, rapidisti, dinamovisti, etc va evidentiati imediat prin clisee de postac ieftin, moncher.

950753215045415
Ioan Buciumeanu  •  31 Iulie 2016, 16:42

atâta tam-tam ptr un meci ,,amical" în ,,familie"

Vezi toate comentariile (44)
Comentează