INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  WEST HAM - ASTRA 0-1

Impecabil! Pentru al 2-lea an la rând un jucător al Astrei primește 10 după meciul cu West Ham! Remarcatul disputei de pe stadionul Olimpic din Londra

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 august 2016 09:07

Astra a făcut un meci fantastic și a scos-o pe West Ham pentru al 2-lea an consecutiv din Europa League și s-a calificat în grupele competiției alături de Steaua. 

Unicul gol a venit în chiar ultimul minut al primei reprize, când Săpunaru, Daniel Niculae (assist), Denis Alibec (a tras ultimul fundaș după el) și Teixeira au lucrat excelent o fază, iar ultimul a înscris golul calificării. 

Remarcabilă a fost prestația lui Silviu Lung, care a fost notat cu 10 în Gazeta Sporturilor, precum Budescu în urmă cu un an. 

02

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
flomar12
flomar12  •  26 August 2016, 20:32

Eu sunt stelist dar felicit astra, nu si pe sumudica care in orice discurs da in Steaua, si nimeni nu se sesizeaza, un gaunac nai jare ca sumudica asta n am vazut. Eu cand imi cert cainele ii zic ba ce sumudica esti. In fotbal ca si in viata daca nu ai noroc nu poti face nimica. Eu totusi cred ca numai Steaua are sanse, sa vedem, bafta la anandoua, hai Steaua.

caracala
caracala  •  26 August 2016, 18:32
Postat de Vasile Frincu pe 26 August 2016, 11:36

A jucat de patru ori si nu a pierdut niciodata. FCSB este in grupe de mila. ASTRA si-a castigat dreptul de a juca prin joc.

La ce meciuri te-ai uitat? Ambele au jucat in turul 3 prelimira de CL, unde Astra a fost eliminata de Copenhaga, iar Steaua a invins Sparta Praga. Dupa care, Steaua a fost eliminata de catre MC in playoff (lucru ce asigura automat un loc in grupele EL, pt TOATE echipele), in timp ce Astra a eliminat West Ham. Deci ambele au ajuns aici eliminand o echipa, nu vad unde e mila.....acum sincer, indiferent cu ce echipa tii, nu inteleg cum poti ssutine astfel de lucruri...

caminero
caminero  •  26 August 2016, 15:49
Postat de ienasoiu pe 26 August 2016, 13:27

Pentru mine nota 10 înseamnă perfect. Să vă aduc aminte de "pasa" la adversar la o degajare din prima repriză? Sau dacă deşteptul ăla a crezut că face un-doi (i-a pasat-o înapoi) nu se pune? Asta nu înseamnă că nu a apărat foarte bine. Dar 10 nu se dă cum îl primeaţi voi la şcoală! Aşa e simplu să termini cu media 10 şi să nu ştii nimic.

Ca sa nu mai zic de timpenia cit casa la ultima faza a meciului ... a dat pasa pe jos in centru, astralii erau sa piarda mingea cu ocazia asta... noroc ca a fost arbitrul pe faza si a fluierat finalul ... Lung trebuia sa degajeze in bozii, in aut de margine pe la jumatea terenului lor, nu sa dea mingea pe jos la 30 de metri de poarta proprie!

Vezi toate comentariile (56)
Comentează