FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - VIITORUL 2-1

VIDEO Descătușare în repriza a doua: CS U Craiova trece de Viitorul și o egalează pe Dinamo în clasament

Foto: Bogdan Dănescu +10   FOTO
Foto: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 16:48

CSU Craiova a învins FC Viitorul în etapa a 6-a din Liga 1, scor 2-1, și a egalat-o pe Dinamo la numărul de puncte, 12.

Vezi desfășurarea liveTEXT a meciului

CSU CRAIOVA - VIITORUL 2-1  (VIDEO)
Au marcat: Bancu 46, Măzărache 58 / Casap 62

Oltenii au început mai bine meciul și în minutul 10 au avut o dublă ocazie, dar Boli a salvat incredibil de pe linia porții în ambele rânduri. Florinel Coman de la oaspeți a ratat și el uluitor față în față cu Calancea, șutând în portar. 

Scorul a fost deschis imediat după pauză, când tânărul Alin Manea (19 ani) a avut o incursiune pe partea dreaptă, iar mingea trimisă lui Nicușor Bancu a intrat în poartă împinsă de oltean.

CSU Craiova a majorat diferența în minutul 58. Vătăjelu a centrat perfect, iar Măzărache a reluat cu capul fără nicio șansă pentru Buzbuchi.

Băieții lui Gheorghe Hagi au revenit în meci în după 62 de minute, când Casap a executat impecabil o lovitură liberă de la 18 metri.

Cu 8 minute înainte de final, Bancu putea decide mai devreme soarta meciului, după ce a fost văzut bine de Manea: olteanul a scăpat singur cu portarul, dar a trimis în bară.

CSU Craiova a acumulat 12 puncte și e la egalitate cu Dinamo pe locul 3, în timp ce Viitorul are 7 puncte și ocupă poziția a 9-a.

Echipele de start:

CSU Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Kay, Vătăjelu - Zlatinski, Nascimento - Ivan, Bancu, Măzărache - Rocha
Rezerve: I. Popescu, Vagenin, Dumitraș, Popov, Manea, Do Rosario, Vlădoiu

Viitorul: Buzbuchi - Benzar, Țîru, Hodorogea, Boli, Ganea - R. Marin, Purece, Brandan - Chițu, Fl. Coman
Rezerve: Rîmniceanu, S. Rădoi, G. Iancu, Casap, Cioablă, Nimely, Carp

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
timm
timm  •  29 August 2016, 19:29

Putea sa comenteze oricine meciul, Recasul ia dat cu terenul in cap la Craiolguta. Rezultatul final tot rusinos ramanea.

dansy
dansy  •  29 August 2016, 09:50

Felicitari RADU NAUM pentru modul obiectiv in care ai moderat si comentat superba partida de la Craiova.Sper ca de acum inainte sa te vedem numai pe tine ca nemernicul ala de Vali Moraru ne-a suparat extraordinar prin stilul ingamfat si neprofesionist in care s-a comportat etapa trecuta(Craiova-Timisoara)Inca odata BRAVOOOO Radu

dansy
dansy  •  29 August 2016, 09:46

Comentatorul de la digi iar a prins fluturi.La contra dintre Madson si un constantean nu s-a prins ca Madson a pus piciorul la minge mai tare decat adversarul.Tot comenta ca Madson la lovit, si abia in final s-a prins si el ca ala de la Constanta a pus piciorul mai moale.*** *** acest lucru(da despre Vali Moraru este vorba)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează