INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ȚSKA SOFIA

Edi Iordănescu vrea să ia un jucător cu care Dinamo s-a înțeles deja » Are pe listă și un fotbalist important de la Astra

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 august 2016 18:42

Edi Iordănescu și-a început foarte bine mandatul la ȚSKA Sofia câștigând meciul din campionatul Bulgariei cu Lokomotiv Gorna.

Chiar și așa, Iordănescu jr. își dorește jucători pentru a întări lotul. Site-ul bulgar Sportal.bg anunță că ȚSKA e gata să facă oferte pentru 6 fotbaliști.

Doi dintre ei sunt români. E vorba despre Dan Nistor, care e în litigiu cu Pandurii, dar s-a înțeles verbal cu Dinamo, și de Cristian Săpunaru de la Astra.

Ceilalți patru jucători doriți de ȚSKA Sofia sunt Wilmar Jordan, Stoycho Stoilov, Emil Gargorov, fost la FC U Craiova, și Andy Polo.

sportal

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
zecs93
zecs93  •  29 August 2016, 02:48
Postat de dinamo_fan pe 29 August 2016, 00:42

calm. Nistor va juca pt Dinamo peste 2 saptamani contra celor de la ASA.

ai vreo informatie si noi nustim ??? iti zic sigur ca nistor nu vine la noi, daca a intrat oricare alta echipa pe fir sa fi sigur ca ni-l fura, iar daca il vrea edi iordanescu in bulgaria se va duce pentru a lucra cu el !!! Eu mi-l doream enorm pe Nistor dar bou de andone si de negoita se misca ca melcii !!!

zecs93
zecs93  •  29 August 2016, 02:46

Eram sigur ca il pierdem si pe Nistor la cum se misca treburile, multa *** ***, dupa ce ca nu avem fundas central, mijlocas central, atacant noi mai si vindem pe a.marc, in schimb nu suntem in stare sa-le dam 50 de euro pandurilor sa ni-l lase i*** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  29 August 2016, 00:42

calm. Nistor va juca pt Dinamo peste 2 saptamani contra celor de la ASA.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează