FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Declarație de adio a lui Stanciu pentru Steaua și o ultimă cerință pentru suporteri: "E mai mult decât un club"

FOTO: SteauaFC
FOTO: SteauaFC

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 13:53

Nicolae Stanciu a oferit un interviu pentru site-ul oficial al Stelei în care n-a uitat să le transmită un mesaj suporterilor care au rupt legătura cu formația roș-albastră după scandalul cu sigla. 

"Am petrecut la Steaua trei ani minunaţi, cu multe bucurii şi multe trofee câştigate. M-am simţit cu adevărat fotbalist la fiecare meci pe care l-am jucat în tricoul roş-albastru. E o mândrie enormă pentru mine faptul că am putut să apar aceste culori şi mereu sufletul meu va rămâne la Steaua!

Steaua înseamnă mai mult decât un club pentru mine, este practic a două familie a mea, este echipa alături de care am reuşit cele mai mari perfomante şi am jucat pe cele mai mari stadioane ale lumii, împotriva unor echipe incredibil de mari.

Sunt fericit că cei de aici au fost de acord să plec şi cred cu tărie că am făcut acest pas la momentul potrivit. Sunt trist, în acelaşi timp, pentru că las în urmă mulţi prieteni şi oameni de care m-am ataşat în tot acest timp.

Suporterilor le cer să revină alături de echipa, să-i susţină pe băieţi, să se bucure cum o făceau înainte, să sufere la înfrângeri şi să erupă ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucătorii au nevoie de ei pentru a se simţi mai puternici. Iubesc Steaua şi tot ce înseamnă acest club! Va salut pe toţi".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
ava7ar
ava7ar  •  31 August 2016, 00:26
Postat de reddogsv pe 30 August 2016, 16:09

*** Nu am mai intrat demult pe articolele dedicate voua, *** dar tu ca un *** ce esti te bagi *** Acolo va simtiti voi fcsb-stii cel mai bine! Sejur placut!

Ne simtim bine acolo unde suntem, unde voi n-o sa ajungeti niciodata! Cea mai frustrata galerie din europa sunteti :)))

ava7ar
ava7ar  •  31 August 2016, 00:23
Postat de Stancu Florin pe 30 August 2016, 15:55

Suporterilor le cer să revină alături de echipa, să-i susţină pe băieţi, să se bucure cum o făceau înainte, să sufere la înfrângeri şi să erupă ca un vulcan la victoriile importante ale echipei. Jucătorii au nevoie de ei pentru a se simţi mai puternici. Iubesc Steaua şi tot ce înseamnă acest club! Va salut pe toţi". In vecii, vecilor amin!... Doamne milueste... Doamne milueste !

Alt frustrat :))

ava7ar
ava7ar  •  31 August 2016, 00:19
Postat de bakunin pe 30 August 2016, 16:05

Pana la "mas que un club" crezi ca nu s-a gandit nimeni la formularea "echipa x e mai mult decat un club"? eu am auzit-o de zeci de ori in fiecare an. Sau daca Barcelona are sloganul asta inseamna ca nimeni altcineva nu-l mai poate folosi? Tu chiar esti *** sau nu te poti *** in pace pana nu comentezi ceva negativ despre Steaua?

N-ai cu cine frate, atatia frustrati obositi care nu se pot abtine sub nicio forma sa nu faca comentarii prostesti... Abtineti-va! trebuie sa vada toata tara frustrarea voastra. Se pare ca e la moda sa fii Dinamovist frustrat :))) ... de fapt acest termen a devenit de mult timp un pleonasm :)))

Vezi toate comentariile (29)
Comentează