FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAȘI, MIERCURI, 21:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP.RO

Steaua, decimată înaintea meciului cu Iași » Echipa pentru meciul cu Iași

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 30 august 2016 14:22

Laurențiu Reghecampf are mari probleme de lot înaintea restanței cu Poli Iași, care se va juca miercuri pe Arena Națională.

Pe lângă absențele lui Cojocaru, Ovidiu Popescu, Florin Tănase, Alexandru Tudorie, Vlad Achim, Gabriel Enache și Adi Popa, convocați la echipa națională, Reghecampf nu se va putea baza pe accidentații Alin Toșca, Bojan Golubovici și Mihai Pintilii, în timp ce Hamroun a suferit o accidentare ușoară și este incert.

"Ne-au rămas încă patru jucători în afara lotului (n.r. pe lângă cei convocați la națională), având în vedere că și Hamroun are o accidentare ușoară.

Degetul de la picior al lui Toșca este nerefăcut, a avut o fractură, se reface. A fost cu noi la Turnu Severin, dar a avut dureri la antrenamentul dinaintea meciului. Mai are nevoie de o săptămână, poate chiar două până să revină.

Golubovici cred că va intra cam într-o săptămână la antrenamente, Pintilii se reface după operație. Poate îl vom avea undeva prin noiembrie. Filip își revine încet-încet și va face vizita medicală săptămâna asta", a spus tehnicianul Stelei la conferința de presă susținută înaintea meciului cu Iași.

Echipa probabilă a Stelei: Niță - Aganovici, Tamaș, Mitrea, Momcilovici - Muniru, Bourceanu - Hamroun, Boldrin, De Amorim - Onțel

Meciul dintre Steaua și Poli Iași se va juca miercuri, de la ora 21:00 și va fi în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
194351487651698
Ion Sighinas  •  01 Septembrie 2016, 09:43

Unii chiar depășesc limitele bunului simt si cred că nu au nimic de-a face cu această echipă și culorile roșu și albastru,pot face comentarii în alb și roșu!!!!

819602521427859
Stancu Florin  •  30 August 2016, 20:19

Decimata...suna mai bine ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

467991146719096
Costel Rosoiu  •  30 August 2016, 18:29

Mai fratilor,astia de la FCSB cu cine vor sa joace,de vrea echipa intrega ? cu REAL MADRID sau BARCELONA?Reghecamf este cu nasul pe sus ,se crede mai tare decit antrenorul nationalei? Mai bine sa-si vada lungul nasului,ca cu vedetisme de genul asta n-o sa ajunga mai departe decit FCSB(de fapt a mai fost si a venit cu coada intre picioare de antrenor slab).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează