FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA 0-1

Andone, după ce suporterii i-au cerut să plece: "Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 22:47

Dinamo a înregistrat astăzi a doua înfrângere în acest sezon, 0-1 cu Concordia Chiajna, iar fanii i-au cerut demisia lui Ioan Andone, însă tehnicianul "câinilor" asigură că nu va renunța.

"Suntem obligați să câștigăm meciul care vine. Încă nu știu de ce am pierdut. Reacția fanilor a fost normală, sunt supărați cum suntem și noi, îi înțelegem și punem capul în pământ. Am jucat prost, a fost o partidă foarte proastă. Sperăm să fie un meci accident.

Ei pot cere demisia. Dacă nu voi câștiga campionatul și nici măcar nu prind locul 2, voi pleca, ăsta e obiectivul meu. Nu fanii mă dau afară, ci Negoiță", a declarat Ioan Andone la DigiSport. 

Antrenorul lui Dinamo susține că a preferat să-i treacă pe Romera și Nedelcearu pe bancă din cauza oboselii și a vorbit și despre situația lui Gnohere, trimis la echipa a doua. 

"Romera și Nedelcearu au fost integraliști și era normal să-i mai odihnesc, am preferat să-l aduc pe Hanca. Nu e niciun gând să plece Romera, se pregătește excepțional, mai are doi ani de contract. 

Știu ce se întâmplă la echipa a doua, voi avea un dialog luni cu Gnohere. Poate că îi stă capul din nou la Dinamo", a adăugat Andone.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Septembrie 2016, 08:23
Postat de corectu pe 25 Septembrie 2016, 07:31

Cu lotul care-l are dinamo nu inra in play-off.Asta daca nu intervin altii.

Bai demagogule corect ? Ba. Retine ce iti spun acum si in play off sa nu te mai prind pe aici deloc . Dinamo sigur intra in play off , Ce v-a face acolo e alta treaba .

corectu
corectu  •  25 Septembrie 2016, 07:31

Cu lotul care-l are dinamo nu inra in play-off.Asta daca nu intervin altii.

806026316191819
Alin Diaconescu  •  25 Septembrie 2016, 07:18

salut .....atata lipsa de valoare si de respect ...nu am vazut de mult...Ando pleci singur daca nu atingi obiectivul adica locul 1 sau 2....eu zic ca poti pleca de acum ...si cu egal sau victorie tot nu era mare branza ...echipa asta mai mult de atat nu poate e cea mai slaba de dupa 90..cu jucatori adusi liber de contract si cu salarii de 5000 asta joaca atata pot....inca un an ratat si inca unu si tot asa pana v.a veni cineva potent financiar ne luptam sa nu retrogradam nici vorba de campionat...asa ca poti pleca Ando linistit

Vezi toate comentariile (15)
Comentează