GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  MONDEN

VIDEO&FOTO Nu regretă că s-au despărțit! Fosta iubită a unui fotbalist celebru o duce bine singură

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 18:43

Maria Imizcoz a avut o relație specială cu Javier Martinez. În momentul în care mijlocașul a fost cumpărat de Bayern, ea nu a ezitat să se mute alături de iubitul ei la Munchen.

Pe cât de îndrăgostiți au fost, din păcate relația lor nu a ținut. Astfel, Maria s-a trezit singură în orașul german, departe de casă. A reușit totuși să își revină și nu a dat înapoi.

A profitat de faptul că obținuse câteva contracte cu casele de modă din Munchen și a rămas pentru a le onora. S-a descurcat chiar bine, așa că au venit și alte oferte.

Astfel, Maria a rămas în Germania și a reușit să își pună pe picioare cariera de fotomodel. Chiar dacă a rămas singură, ajunge foarte rar în Spania și atunci doar pentru a-și vizita familia.

 

 

A video posted by María Imízcoz (@mariaimizcoz) on

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează