FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Am mai văzut filmul ăsta :) Șumudică anunță: "Steaua nu-l poate lua pe Alibec" » La fel s-a întâmplat și cu Enache, De Amorim și Boldrin

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 19:16

Marius Șumudică e convins că Steaua nu-l va putea aduce pe Denis Alibec, în ciuda celor spuse de Gigi Becali.

Antrenorul Astrei susține că atacantul său are oferte foarte importante, iar Steaua nu poate rivaliza cu salariul pe care îl oferă acestea.

”Alibec nu va merge niciodată la Steaua! La ce oferte are acest fotbalist extraordinar, Steaua nu-i va putea oferi niciodată un salariu asemănător”, a spus Șumudică la Digi.

Nu e prima dată când Marius Șumudică anunță că un jucător al Astrei nu va merge la Steaua. Se întâmpla și înaintea transferurilor lui Enache, Boldrin și De Amorim, care au lăsat până la urmă Astra pentru Steaua.

"N-o să accept să vindem 3-4 jucători la Steaua. Daca dăm unul la Steaua şi unul în altă parte, e ok", zicea Șumudică. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2016, 21:21
Postat de ungurul_vesel pe 25 Septembrie 2016, 20:38

Pai mah stilistilor, e cazul sa va hotarati odata cum e cu valoarea. Tot ziceati ca Astra a luat campionatul pe blat si ca nu are valoare, dar vreti sa transferati toata echipa la fecesebeu. Concluzia: ceea ce declara o persoana ce are vreo legatura cu fecesebeu este vax albina.

Da....este super jucator Enache. E cel mai bun din lume. La facut poze cu nevasta antrenorului. De Amorim e un jucator care joaca o etapa bine si zece nu se vede pe teren. A jucat bine cu Dinamo. ..mai joaca ceva prin playoff cred. Boldrin ala e talentat insa am impresia ca are numai figuri și eficiență aproape zero. Uite, la meciul cu superechipa asta Voluntari a pierdut de 4 ori mingea in prima repriză. Deci...da....sunt geniali astia 3 veniti de la Astra. Au luat titlul "pe merit ". Si vreo 12 puncte cadou prin noncombatul unor echipe care se cred "mari "

steaua1986forever
steaua1986forever  •  25 Septembrie 2016, 21:15

Lasa....ca liga a IIa din China mai are nevoie de romani ca sa le distrugă carierele....In defintiv, e vorba doar de cateva luni, pana se prind aia si il trimit inapoi acasa.....

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  25 Septembrie 2016, 20:38
Postat de tonyys pe 25 Septembrie 2016, 20:13

Jiji cam tot ce a vrut a adus la Steaua ...e o diferenta fata de jumulica care tot anunta ca nu pleaca nimeni si deja aproape jumatate din echipa de anul trecut e acum la Steaua.

Pai mah stilistilor, e cazul sa va hotarati odata cum e cu valoarea. Tot ziceati ca Astra a luat campionatul pe blat si ca nu are valoare, dar vreti sa transferati toata echipa la fecesebeu. Concluzia: ceea ce declara o persoana ce are vreo legatura cu fecesebeu este vax albina.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează