INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LUDOGOREŢ - PSG, MÂINE, 21:45, DOLCE SPORT 4, GSP.RO

Emery, în pericol » Moţi şi Keşeru îl pot da afară pe antrenorul spaniol

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 26 septembrie 2016 22:18

După patru sezoane de dominație totală, Paris Saint-Germain traversează un start de sezon foarte slab. Echipa antrenată de Unai Emery este doar pe locul patru, iar șeicii clubului încep să-și piardă răbdarea cu antrenorul care l-a înlocuit pe Laurent Blanc în această vară.

Conform site-ului Le10sport.com, meciul de miercuri împotriva bulgarilor de la Ludogoreț poate fi decisiv pentru viitorul antrenorului spaniol, singura opțiune pentru a-și salva postul fiind victoria.

Adus vara aceasta cu speranța că va reuși să aducă trofeul Champions League la Paris, antrenorul pare departe de obiectivul fixat de conducerea clubului. Ba mai mult, PSG n-o duce bine nici în Campionat, având deja două înfrângeri în primele șapte etape. În comparație, PSG a avut două înfrângeri tot sezonul trecut în Ligue1!

Astfel, un eventual pas greșit împotriva echipei la care evoluează românii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru poate fi fatal pentru Emery.

Ludogoreț Razgrad- PSG se joacă miercuri, de la 21:45, în direct pe Dolce Sport 4. Meciul poate fi urmărit liveTEXT pe GSP.RO.

(Remus Dinu) 

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  27 Septembrie 2016, 12:28

Ce-as mai rade...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează