INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Uită de trecutul cu Mourinho: "Sunt fericit, nu vreau să plec!" Ce jucători ar urma să-și prelungească contractele cu United

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat miercuri, 28 septembrie 2016 16:09

Juan Mata, 28 de ani, pare să se simtă bine la United și nu ar dori să plece, titrează The Sun. Spaniolul și-a luat inima în dinți și a discutat cu Mourinho despre prelungirea contractului scadent în vara lui 2018.

Internaționalului spaniol îi priește viața din Anglia, dar și salariul de la United, unde câștigă 130.000£ pe săptămână. Sursele din presa britanică informează că Mata i-ar fi comunicat lui Mourinho că este "disperat" să rămână pe Old Trafford.

Decizia îi aparține tehnicianului portughez, iar o eventuală nouă înțelegere ar urma să fie parafată cel mai târziu înainte de 31 decembrie. Se pare că cei doi au ajuns la o relație mai bună după plecarea controversată a spaniolului de la Chelsea în 2014, atunci când Mourinho l-a lăsat să plece, confirmând că nu intră în planurile sale pe termen lung.

De asemenea, Jesse Lingard a semnat o nouă înțelegere pe patru ani și va câștiga 50.000£ pe săptămână, urmând ca Marcus Rashford și Juan Mata să fie următorii la negocieri.

28 de goluri în 111 partide a reușit Juan Mata pentru United în toate competițiile, marcând și în ultima victorie împotriva celor de la Leicester, scor 4-1

45.000.000de milioane de euro a plătit Manchester United pentru Mata în momentul în care l-a transferat de la Chelsea

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează