FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJ

Mesajul fratelui lui Patrick Ekeng la aproape 5 luni de la moartea fratelui său! Declarație de dragoste pentru Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 12:47

Fratele lui Patrick Ekeng, Jacques Ekeng Ekeng, a transmis un mesaj prin care le mulțumește șefilor lui Dinamo dacă aceștia au virat în contul lui Patrick banii pe care acesta i-ar fi încasat până la finalul contractului.

Dacă acest lucru s-a întâmplat, acesta promite că totul va ajunge la soția și copii lui Patrick. De asemenea, așteaptă cu nerăbdare aflarea adevărului în cazul morții fratelui său și speră ca justiția din România să-și facă treaba.

Nu ezită să spună că el și familia sa vor rămâne aproape de Dinamo, clubul în tricoul căruia fratele său a murit pe teren la 6 mai 2016.

Save

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
guyencea
guyencea  •  30 Septembrie 2016, 20:39

Mesaj impresionant! Ca va bien!Merci et toi aussi!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează