SPORTURI  »  TENIS  »  DISTINCȚIE

Halep, premiată de WTA » Ce distincție a primit

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 18:17

Simona Halep (25 ani, locul 4 WTA) a primit premiul Diamond Aces, într-o ceremonie desfășurată la Singapore, în cadrul Galei Premiilor WTA.

Distincția "Diamond Aces" este acordată jucătoarei cu merite deosebite în promovara tenisului, atât pe teren, cât și în afara lui.

Halep a fost nominalizată și pentru titlul de jucătoarea anului, dar premiul i-a fost acordat noului lider mondial, Angelique Kerber, cea care anul acesta și-a trecut în palmares titlurile de la Australian Open și US Open, dar și medalia de argint la Jocurile Olimpice.

Johanna Konta a fost votată jucătoarea cu cel mai important progres, cu un salt de 38 de locuri în clasamentul WTA, ea urcând de pe locul 48 pe locul 10.

Dominika Cibulkova a primit trofeul "Comeback Player of the Year", ea ajungând la Turneul Campioanelor după ce anul trecut a suferit o operație la gleznă.

 (Remus Dinu)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
valyomanyd
valyomanyd  •  22 Octombrie 2016, 00:22
Postat de merace pe 21 Octombrie 2016, 22:05

Exista multi oameni in Romania care pana in 2013 nu se uitau la tenis feminin, dar de cand Simona a urcat in Top 10, urmaresc si turneele, si citesc si comentariile idioate ale unora pe care atat ii duce mintea... :D hahaha

De exemplu ala de sub tine :))) asa a aflat si el ca si fetele joaca tenis de camp ! :)) E bosfor, am anticipat bine, Tiriac e de vina :))))

merace
merace  •  21 Octombrie 2016, 22:05

Exista multi oameni in Romania care pana in 2013 nu se uitau la tenis feminin, dar de cand Simona a urcat in Top 10, urmaresc si turneele, si citesc si comentariile idioate ale unora pe care atat ii duce mintea... :D hahaha

wowmashha
wowmashha  •  21 Octombrie 2016, 22:01

Ha ha ha ha razi *** .:))))) cum dracu a promovat smin.ti.ta adta tenisul ? Dand cu raketa de pamant? Jignindu.si antrenorul? Tinand degetele incrucisate ca o colega de echipa nationala sa piarda ? Dar na acu trebuia sa.i dea si ei ceva .ca altfel se supara tiriak .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează