FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Decizia luată de Dinamo pentru meciul cu Pandurii » Gest de recunoștință pentru Hîldan și Frățilă

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 14:44

Clubul Dinamo a luat hotărârea ca, la meciul de diseară, cu Pandurii Târgu Jiu, să folosească cel de-al treilea rând de echipament, adică cel negru.

"Echipa antrenată de Ioan Andone va evolua în echipamentul negru, iar toți dinamoviștii vor păstra un moment de reculegere în memoria lui Constantin Frățilă, în memoria lui Cătălin Hîldan, plecați dintre noi într-o lume mai bună, cu Florea Dumitrache, frații Ion și Lică Nunweiller, Sandu Custov, Mișa Klein și Patrick Ekeng", se arată într-un comunicat postat astăzi pe pagina oficială de facebook a clubului.

Dinamo l-a pierdut ieri pe fostul mare atacant Constantin Frățilă, care a murit la vârsta de 74 ani. Acesta a câștigat cu Dinamo patru campionate și două Cupe ale României.

Pe 5 octombrie s-au împlinit 16 ani de la dispariția lui Cătălin Hîldan, decedat în 2000 în timpul unui amical jucat de Dinamo la Oltenița.

  • Dinamo-Pandurii se joacă astăzi de la ora 20:30, în direct la Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și live-TEXT pe GSP.ro.

(Remus Dinu)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2016, 23:04

Echipament negru cu stema 1948! *** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  22 Octombrie 2016, 16:06

COBREA - CORBU , NEDELCEARU(georgescu) , POPESCU(georgescu) , OLIVA - ST.FILIP(dudea) - HANCA , PALIC(tircoveanu) , LAZAR(olteanu) - ROTARIU(moldoveanu) - POPA(trabalka) !!!!! DINAMO - PANDURII !!!!!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Octombrie 2016, 15:24

Respect pentru memoria acestor oameni care au scris istorie pentru Dinamo !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează