FOTBAL  »  Superliga  »  ACCIDENTĂRI

Reghe, după prima reușită a lui Golubovici: "Nu a dat bere după gol" » Care este situația jucătorilor accidentați și când va reveni Pintilii pe teren

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 15:15

Laurențiu Reghecampf susține că așteaptă o partidă destul de dură mâine seară, contra formației ASA Târgu Mureș și a vorbit despre situația jucătorilor accidentați.

"Cu toții am fost dezamăgiți după meciul cu Zurich, dar viața merge înainte. Va fi un meci dur la Târgu Mureș, dar sunt sigur că va exista și fair-play. Urmează pentru noi o perioadă foarte grea, de aceea mă bucur că revin jucătorii care au avut probleme.

Golubovici nu a dat o bere după ce a dat gol, asta e treaba lui, să marcheze, nu e nevoie să facă cinste. La Boldrin și De Amorim nu e vorba de fizic, când am zis că nu sunt pregatiți m-am referit că nu au fost în cantonament cu noi. Nu facem doar pregătire fizică în cantonament", a spus Reghecampf la conferința de presă susținută înaintea meciului.

Acesta a oferit detalii despre starea jucătorilor accidentați și susține că Moke va reveni în lotul Stelei, iar Pintilii va relua antrenamentele săptămâna viitoare.

"Moke și Achim au început antrenamentele cu echipa. Moke va fi cu noi la Târgu Mureș, ca și Aganovici. Săptămâna viitoare va reintra și Pintilii la antrenamente. O să avem mult mai multe soluții", a adăugat Reghe.

  • Partida dintre Steaua și ASA va avea loc duminică, de la ora 20:30 și va putea fi urmărită în direct pe Digi, Dolce, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  22 Octombrie 2016, 21:43

Asa da Reghecampf ,nu strica o gluma din cand in cand.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează