SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DIN LUXEMBURG

Prima reacție a Monicăi Niculescu după ce a câștigat turneul din Luxemburg

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 octombrie 2016 21:46

Monica Niculescu (51 WTA) a câștigat finala turneului din Luxemburg în fața Petrei Kvitova (11 WTA), scor 6-4, 6-0. Românca a oferit prima reacție după al treilea succes al carierei. 

"Ador să joc aici, este turneul meu preferat. Îi mulţumesc antrenorului meu, lucrăm de foarte mulţi ani şi a fost alături de mine în momente bune sau rele.

Astăzi este ziua mamei mele şi sunt foarte fericită că am câştigat acest titlu şi pentru ea. La mulţi ani, mama!

Le mulţumesc şi spectatorilor pentru că m-au susţinut în această săptămână", a declarat Niculescu conform Dolce.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
251809008486653
Ghita Ghee  •  25 Octombrie 2016, 07:41

Felicitari Monica !

gheorgheburdujan
gheorgheburdujan  •  23 Octombrie 2016, 10:59

CUM SĂ JOCI TENIS CU UN ELEFANT Ne-a arătat și ne-a demonstrat, ieri, minunata noastră jucătoare Monica Niculescu câștigând finala de tenis de la Luxemburg (ediția 2016) cu un categoric 6-3, 6-0 împotriva puternicei și valoroasei Petra Kvitova (aflată într-o formă maximă). După ce a învins-o în semifinale pe Kiki Bertens (6-3, 6-3) Monica a spulberat-o efectiv în finală pe Kvitova. Care sunt atributele unui elefant? Forța și Masivitatea! Ei bine, cele două jucătoare învinse de Monica Niculescu sunt masive și lovesc mingea de tenis cu o forță incredibilă. Pe de altă parte, jucătoarea noastră practică un tenis aproape nemaiîntâlnit la o altă tenismană. Lovește fiecare minge cu efect maxim ceea ce le pune pe adversare în postura de a greși lamentabil. Apoi „scurtele” sale sunt de kinoramă. În primul rând pe un elefant trebuie să-l enervezi. Enervându-se el va juca haotic. Asta a făcut Monica cu cele două jucătoare de top (Kiki Betens, numărul 20 mondial și Petra Kvitova – favorita numărul 1 la acest turneu - locul 11 mondial). Jucând cu inteligență și în stilu-i caracteristic, inconfundabil, Monica Niculescu le-a adus pe cele două tenismane în pragul disperării, a unor crize de nervi. Fețele lor încleștate, desfigurate, limbajul trupului trădau o încordare neputincioasă. În primul rând Monica le-a învins mental, încă înainte de a le învinge pe teren. Amândouă sunt masive, înalte (peste 1,80 m.) și știu să lovească mingea năprasnic. Cu aceste „calități” în fața tenisului

dl.axinte
dl.axinte  •  23 Octombrie 2016, 08:40

...felicitari, dar schimba-ti te rog stilul de joc...slice-ul ala de care faci abuz e urat rau de tot...

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close