INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

A picat recordul de viteză din Premier League » A fost doborât de un fost fotbalist al Barcelonei

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 15:24

Mijlocașul lui Middlesbrough, Adama Traore, a doborât recordul de viteză din Premier League, în partida jucată ieri de echipa sa contra lui Arsenal și încheiată la egalitate, scor 0-0.

Fotbalistul de 20 de ani a fost înregistrat alergând cu 37 de km/h în timpul unui sprint și l-a întrecut astfel pe Moussa Sissoko, fostul deținător al recordului, cu 35.5 km/h.

Traore a evoluat în sezonul trecut pentru Aston Villa, echipă care a retrogradat la finalul stagiunii și a ajuns la "Boro" în schimbul a aproximativ șapte milioane de euro. Traore a fost crescut la academia Barcelonei și a fost transferat în 2015 pentru 10 milioane de euro.

Middlesbrough se află în prezent pe locul 17 în Premier League, la egalitate de puncte cu Hull, prima formație de pe loc retrogradabil.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
q2016
q2016  •  23 Octombrie 2016, 16:57

Daca Adama Traore ar putea mentine viteza de 37 km/h constant pentru 100 de metri, l-ar putea concura pe Usain Bolt. Ar insemna ca alerga suta in 9,79 secunde...

para.para
para.para  •  23 Octombrie 2016, 16:26

Cand am citit despre Middlesbrough, am crezut ca e vorba de un fost fotbalist al lui fcsb, dar mi-am revenit repede ca fcsb nu are fotbalisti, are doar angajati si promovati in tabloidul lor. Va dati seama ba, daca era de la fcsb ce rating faceati?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close