FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - POLONIA

Daum este făcut praf după convocarea lui Enache la lot: "E ridicol ce se întâmplă, este o mare problemă"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 octombrie 2016 16:07

Fostul arbitru Adrian Porumboiu a comentat selecția făcută de Christoph Daum pentru meciul cu Polonia și susține că neamțul a fost îndreptățit să-l lase în afara lotului pe Claudiu Keșeru și e surprins de convocarea lui Enache.

"E un lucru corect, a încercat toată lumea cu el. În afară de niște zâmbete largi, nu am văzut nimic la Keșeru. Andone joacă la alt nivel, merită să fie convocat, nu trebuie să plângă nimeni după Keșeru", a spus Porumboiu la TV Sport ro.

Acesta susține că nu înțelege de ce nu a fost convocat Florin Niță, de ce Enache este din nou la lot și a vorbit despre numărul mare de fotbaliști selecționați de la echipa lui Gheorghe Hagi. Viitorul este formația care dă cei mai mulți jucători la națională, patru, urmată de Steaua, cu trei.

"Niță trebuia selecționat, e portar mai bun chiar decât Tătărușanu. Dacă e convocat Enache la lot, atunci e o problemă. Este ridicol! Nedelcu nu va face parte din lotul pentru jocul cu Polonia.

De ce să nu dam Cezarului ce-i al Cezarului? Hagi face o muncă pe care nu face nimeni în fotbalul românesc. Uitați-vă la Benzar, la băiatul lui Petre Marin. Iar Hagi are o echipă de briliante în devenire", a adăugat fostul patron al echipei FC Vaslui.

Christoph Daum a anunțat astăzi lotul lărgit al naționalei pentru meciul cu Polonia, care va avea loc pe 11 noiembrie la București (detalii AICI). 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
timm
timm  •  23 Octombrie 2016, 22:41
Postat de tonyys pe 23 Octombrie 2016, 18:37

Neamtul e praf a antrenor - a convocat toate petardele: enache,steliana,bicfalvi, máxim,torje,cojocaru,moti,sapunaru...si ñu a convocat cei mai in forma fotbalisti romaní - Nita cel mai bun portar,Tamas - cel mai bun fundas,Bourceanu - cel mai bun mijlocas defensiv si Rusescu cel mai bun atacant.

Da. Hagi e cel mai bun atacant. Si nu l-a convocat

nicse
nicse  •  23 Octombrie 2016, 20:19

cine l-a facut praf? mi-este neclar...

montgomerry
montgomerry  •  23 Octombrie 2016, 20:14

Il scoate gsp-ul din papusoi,sa mai spuna o prostie.Vine imediat si celalat guru cu alte bazaconii.Se stie de cand lumea ca la fotbal si la politica se pricepe tot romanul.De aia suntem praf in ambele domenii....

Vezi toate comentariile (14)
Comentează