FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reacție dură din partea Stelei după legea adoptată de FRF: "Să mai taie și ei din salarii, din turneele păguboase și vor avea bani"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 octombrie 2016 18:32

Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, i-a taxat pe oficialii FRF, după ce aceștia au adoptat o lege prin care le cer cluburilor ca 10% din sumele încasate din transferurile de jucători să fie investite în copii şi juniori.

Oficialul Stelei a criticat salariile pe care le au cei de la FRF, dar n-a uitat nici de turneele de pregătire pe foarte mulți bani, organizate de Federație. 

"Să-și mai taie și ei din prime pentru că oricum sunt foarte mari. Să nu mai aibă salarii mai mari ca prim-ministrul și să nu mai facă turneele alea păguboase și pot băga mulți bani în tineri, că vor avea de unde", a zis Helmuth Duckadam la TV Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
alexandru_p
alexandru_p  •  25 Octombrie 2016, 12:14

fac pariu ca tot balciul asta e doar de fatada. parerea mea personala e ca steaua si frf sunt in relatii bune, dar iese becali cu declaratii bombastice: 1) sa arate bine in fata lui hagi, care e in conflict cu ei; si 2) lumea ii luase la ochi dupa "turneul" nationalei la care steaua nu si-a trimis jucatorii si care a fost aranjat de nevasta'sa lui reghe.

marius.bxl
marius.bxl  •  24 Octombrie 2016, 20:09

Haidi bai cu povestile voastre de la steaua. Toti gigi contra dar argaseala "voteaza anapoda".noi stim ca burleanu lucreza pt steaua. Numai fumigene aruncate de becali si helmut. Mi-e greata de voi

crimson.veritas
crimson.veritas  •  24 Octombrie 2016, 19:46

Singura diferenta e ... ca lui Burleanu ... probail i-a cazut butonul de sus in bideu! ...:))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează