FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRU

Pedepsit după ce a greșit contra Stelei! Unui arbitru i s-a retras delegarea la meciul din Cupa României

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 21:03

În minutul 27 al meciului dintre ASA și Steaua (1-1), Romeo Surdu ar fi trebuit eliminat după ce a avut o intrare oribilă la Alex Bourceanu. Arbitrul i-a arătat doar cartonașul galben, deși merita eliminat (detalii AICI).

Centralul Horațiu Feșnic a decis să-i acorde doar cartonaș galben lui Surdu, după consultările avute cu cel de-al patrulea oficial, Denis Haidiner.

CCA l-a considerat vinovat pe Haidiner pentru eroarea de arbitraj, așa că arbitrul nu a mai condus meciul dintre ASU Poli Timișioara și Pandurii Târgu-Jiu, din 16-imile de finală ale Cupei României, informează TV Digi Sport.

În locul lui Haidiner, meciul din Cupă a fost condus de Popa Cătălin, din Pitești. Pandurii Târgu-Jiu s-a impus cu scorul de 3-0 și s-a calificat în optimile de finală.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (50)
fcu1948
fcu1948  •  26 Octombrie 2016, 12:41
Postat de potera pe 26 Octombrie 2016, 00:34

Esti sigur ca asta a hotarat? Eu vad ca in campionat Steaua, chiar daca pierde, controleaza jocul tot timpul. Chiar daca ar vrea Steaua nu poate pierde campionatul fiindca nu are cina sa-l castige. Si nu din cauza federatiei, fiindca atata timp cat restul echipelor abia daca au investit 10% din cat investeste Steaua, nu au cum sa castige in fata Stelei, chiar daca in momentul asta nu sunt in forma acum.

Sunt ferm convins ca asa stau lucrurile, de altfel prestatiile penibile ale fluierasilor fecesebisti confirma afirmatiile mele. Este atat de buna fecesebeul si nici nu are adversar, incat ar fi fost pe locul 4-5 fara punctele daruite de arbitri. Vezi ca a publicat gsp un clasament real, fara influenta arbitrilor corupti di fecesebeul cel foarte valoros este pe locul 4-5.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  26 Octombrie 2016, 09:26
Postat de Nicolae Veres pe 26 Octombrie 2016, 08:36

Asta da comisie nu ve rusine contra lui Dinamo sa greset flagrant furind 10 pucte ,ar fi pe primul loc ca un jucator a fost jenat la maeciul cuAsa nu la delegat in cupa Sinteti rusinea societati.

Nea Nicule, ia plaivazu` si mai socoteste... Io zic ca ”contra lui Dinamo sa greset flagrant furind 20 pucte” ... Ce naiba, cu asa coregrafie, toate meciurile trebuiau castigate la scor de handbal! Doar Dinamo Bucuresti are asa patron, asa antrenor si asa fani ca matale...

900036066809402
Nicolae Veres  •  26 Octombrie 2016, 08:36

Asta da comisie nu ve rusine contra lui Dinamo sa greset flagrant furind 10 pucte ,ar fi pe primul loc ca un jucator a fost jenat la maeciul cuAsa nu la delegat in cupa Sinteti rusinea societati.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează