INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  OPTIMI

VIDEO Mourinho și-a luat revanșa în fața lui Guardiola! United s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Ligii

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2016 23:54

Jose Mourinho a reușit să câștige primul său derby pe banca lui Manchester United chiar în fața marelui rival, Pep Guardiola, care continuă seria neagră de pe banca lui City.

VIDEO

Fără să aibă vreun șut pe spațiul porții, City a pierdut meciul cu United, scor 0-1. Unicul gol al meciului a venit în a doua repriză și a purtat semnătura lui Mata.

Ibrahimovici a câștigat duel cu fundașii adverși, i-a pasat lui Herrera, care a fost faultat în careu. Mingea a ajuns la Mata, care a tras fără speranțe pentru Caballero de la 11 metri.

Cu doar două minute înaintea acestei faze United a fost la un pas să înscrie. Pogba l-a găsit bine pe Ibra, care a tras puternic, dar Caballero a respins în bară.

Acesta este al 6-lea meci consecutiv pentru Pep Guardiola fără succes pe banca celor de la City. A trecut o lună și două zile de la ultimul succes

ECHIPELE DE START

Manchester United: De Gea - Valencia, Rojo, Blind, Shaw - Carrick, Herrera, Mata, Pogba - Rashford, Ibrahimovic

Rezerve: Romero - Depay, Lingard, Young, Fellaini, Schneiderlin, Darmian


Manchester City: Caballero - Maffeo, Otamendi, Kompany, Clichy - Fernandinho, Garcia - Navas, Nolito, Sane - Iheanacho

Rezerve: Gunn - Kolarov, Fernandinho, Gundogan, Sterling, Aguero, Addarabioyo

Alte rezultate din Cupa Ligii:

Southamtpon - Sunderland 1-0
West Ham - Chelsea 2-1

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
raver
raver  •  27 Octombrie 2016, 11:52

O mica inadvertenta in articol : ' Pogba l-a găsit bine pe Ibra, care a tras puternic, dar Caballero a respins în bară.' ar fi trebuit sa fie de fapt: Ibra l-a găsit bine pe Pogba, care a tras puternic, dar Caballero a respins în bară. ( minutul 49 )

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close