FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - CHIAJNA 1-0

VIDEO Victorie în imperiul alb » Iașiul a uitat de problemele financiare și s-a impus cu Chiajna, 1-0

Andrei Cristea a ajuns la cota 5 în acest sezon: 3 goluri în Liga 1, unul în preliminariile Europa League și unul în Cupa României // FOTO Agerpres
Andrei Cristea a ajuns la cota 5 în acest sezon: 3 goluri în Liga 1, unul în preliminariile Europa League și unul în Cupa României // FOTO Agerpres

Articol de - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 00:00

Ieșenii au uitat de problemele financiare și au bifat al doilea succes consecutiv pe teren propriu.

Ajunși la limita răbdării după ce primarul din Copou, Mihai Chirica, nu și-a respectat repetatele promisiuni de susținere a echipei, fotbaliștii Politehnicii au protestat înainte de meci.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Trupa lui Neagoe a amânat cu o zi intrarea în cantonament și a studiat posibilitatea întârzierii startului partidei cu 10 minute. Intenția nu a fost dusă la capăt, iar jocul a început în forță!

Gheorghe a trecut pe lângă deschiderea scorului în minutul 2, iar Drăghia a parat șutul lui Andrei Cristea din minutul 20. Peste 11 minute, fostul golgeter al României a concretizat dominarea gazdelor, care au controlat cu autoritate primul act.

O combinație superbă între Ciucur și V. Gheorghe, o centrare perfectă a șeptarului, iar Andrei îi făcea pe cei mai teribiliști fani din Copou să se dezbrace de fericire pentru deschiderea scorului, chiar dacă vântul bătea puternic, iar corpul uman resimțea minus 9 grade Celsius!

Meciul s-a echilibrat după odihnă, dar ocaziile cele mai mari le-au aparținut tot moldovenilor. Bole (53 și 84), A. Cristea (56) și Boiciuc (75) au fost la un pas de a liniști partida, însă fie neșansa, fie Drăghia s-au opus. S-a terminat 1-0, rezultat care dă o gură de oxigen Iașiului și păstrează Concordia pe locul de baraj.

"Victoria uriașă pentru noi, despre problemele financiare nu vreau să vorbesc. Acum sper să ne impunem la Botoșani în ceea ce a devenit derby-ul Moldovei"
Andrei Cristea, atacant Poli Iași

"Băieții dau dovadă de mare caracter, se pregătesc admirabil în condiții dificile. Sper să se rezolve necazurile cu banii, mai ales că vin Sărbătorile"
Eugen Neagoe, antrenor Poli Iași

"Nu facem o tragedie din acest eșec. Eu îmi doresc 6 puncte din următoarele două partide, chiar dacă vom întâlni două adversare tari, Viitoul și Craiova"
Emil Ursu, antrenor Chiajna

poli iasi chiajna 1 0

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close