INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AMENINȚĂRI

Primele amenințări! Jurnaliștii unui important ziar somați să nu publice informații despre Ronaldo din investigația Football Leaks

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 decembrie 2016 12:23

Revista germană Der Spiegel și un întreg grup de ziare și reviste din toată Europa, printre care și Gazeta Sporturilor, au început să publice de ieri cea mai mare scurgere de informații din istoria sportului mondial.

Primele documente au scos la iveală tranzacții financiare obscure din lumea fotbalului european, iar în prim plan a fost Cristiano Ronaldo.

Aparent, Ronaldo a evitat să plătească aproape toate taxele pentru mai bine de 60 de milioane de euro câștigate din drepturile de imagine în afara Spaniei. Ronaldo a putut să profite de o prevedere specială din legile fiscale spaniole.

Acest lucru a început să deranjeze, iar Sport.es a anunțat azi că jurnaliștii de la El Mundo ar fi fost amenințați pentru a nu publica aceste informații. Chiar și așa, catalanii au publicat datele despre Cristiano Ronaldo din ancheta Football Leaks.

Investigația este bazată pe documentele Football Leaks obținute de revista germană Der Spiegel și oferite spre cercetare către European Investigative Collaborations.

el mundo

Citește integral episodul 1: Fabrica de evitat taxe Mendes. Clienți: Ronaldo, Mourinho și alții. Suma prelucrată: 188,4 de milioane de euro

+ De unde a pornit totul: Căutare: Romania. 4563 de documente. Ștucan dezvăluie povestea din spatele investigației Football Leaks

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
729746053841665
Alimert Ozdemir  •  03 Decembrie 2016, 15:59

Corect ce zici Dan Dobre

507757799375917
Dan Dobre  •  03 Decembrie 2016, 14:55

Și mai ziceau de Messi ,Real Madrid e un club de alterne.

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  03 Decembrie 2016, 13:12

Bine mah, omul doneaza sange. ce sunt alea cateva m9ilioane de euro, bani pleaca cum vin, viata e nepretuita- Mastercard. :D

Vezi toate comentariile (3)
Comentează