FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviștii prind curaj după victoria cu Steaua: "Putem fi campioni"

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 09:18

Jaime Penedo a câștigat campionatul în MLS cu Los Angeles Galaxy, vrea să fie campion și în România.

"Am încredere că putem cuceri titlul. Trebuie doar să fim atenți și să muncim mult în continuare. Grupul este unit, avem nevoie de o serie foarte bună ca să ne intrăm în mână".

Panamezul a fost impresionat de primul Derby de România din carieră:

"M-am simțit extraordinar, a fost foarte emoționant, relația dintre suporteri și fotbaliști este frumoasă. Coregrafia a fost colosală, n-am mai văzut în viața mea așa ceva".

Dinamo este abia pe locul 6 în Liga 1, cu 29 de puncte. Are 4 lungimi peste FC Botoșani, care e pe 7. 

  • Dinamo a învins-o pe Steaua, scor 3-1, în etapa a 18-a a Ligii 1.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
hvlada
hvlada  •  05 Decembrie 2016, 11:57

As vrea sa vad acum clasamentul cu suporteri de acasa , ca acum cv timp voi cei de la Gsp ati dat ca steaua e peste Dinamo asta tinand cont ca steaua a jucat acasa ... Da faceti si acuma clasamentul !!!! Si referitor la meci vreau sa va uitati la statistici , alea nu mint !!! Va milogiti sa vina Alibec ca sunteti vai de mama voastra , ati bagat bani ca fraierii si sunteti niste umbre in teren,o echipa fara nume fara suporteri !!!! .....Hai Dinamo ( echipa asta are salarile la zi , e pe 0 cu datoriile aici ma refer la societatea Dinamo nu la Negoita , se bate la titlu pt ca e la ctv puncte de primul loc , are cea mai frumoasa galerie , au coregrafii care sunt in top 8 din lume , avem un patron care nu face *** la tv cum face al vostru becali ... Deci dragi oameni aici e diferenta ....si mai sunt !!! Iar daca va legati de clasament sa stiti ca valabil pt a ridica cupa este doar atunci cand se gata cele 36 de etape ...asa ca ciocu mic ca sunteti mici , ...... Cinform Fifa Steaua are cele mai multe goluri luate si cele mai multe infrangeri intr-o cupa europeana , bravooo aveti si voi recordurile voastre ))))))))).

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Decembrie 2016, 14:20

ce ma bucur ca se umfla fcdbistii ca au batut fcsb de parca au luat liga campionilor,au facut o si cu ajutorul arbitrilor,dar sa vezi in play off,iar nu bat pe nimeni !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  04 Decembrie 2016, 12:01
Postat de juliusmad pe 04 Decembrie 2016, 11:59

ati prin glas, catelusilor? ati reusit o victorie dupa ce nu ati jucat nimic si deja ati devenit exagerat de vocali pe internet. stai linistit, play off-ul inca este o himera pentru voi. aveti noroc ca astra va da cu nonsalanta punctele (era sa scriu cu non combat) si se pare ca nu s-a mai inscris nicio echipa la locul 6 :))

dupa 2-3 zile de stat sub pat si plans dupa infrangerea in derby vad ca tu esti ala care ai prins glas :)). daca v-a batut 3-1 o echipa care nu a jucat nimic atunci voi ce dracu ati jucat si ce dracu reprezentati ???????? o mare pleasca care castiga doar cu arbitrii.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează