FOTBAL  »  LIGA 2  »  SATU MARE

Acuze după umilința de la Reșița! Oficialii celor de la Satu Mare ies la atac: "Deranjăm"

Articol de - Publicat duminica, 04 decembrie 2016 11:36

Olimpia Satu Mare a încheiat la Snagov o serie de 11 partide fără înfrângere. Gruparea antrenată de Bogdan Andone a cedat, la scor, 0-4, la Snagov, în disputa cu Metalul Reşiţa, suferind primul eşec după o serie de 11 partide parcurse fără eşec.

Înfrângerea la scor, în compania ultimei clasate, a adus nemulţumire la Satu Mare.

"Am jucat pe un teren impracticabil care nu îmi dau seama cum a fost omologat. Mai mult, am avut parte şi de un arbitraj hilar. Lovitura de pedeapsă din care gazdele au majorat scorul a fost inexistentă. Se pare că am început să deranjăm, altfel nu îmi explic ce s-a întâmplat la Snagov. Cătălin Rufă s-a văitat, înaintea meciului cu noi, de calitatea arbitrajului în alte partide ale echipei sale şi acum a venit nota de plată, noi am fost cobai.

Avem şi noi partea de vină. După acest eşec la scor au şi apărut speculaţii legate de pariuri şi alte chestii de acest gen. Sunt primul care laudă jucătorii, atunci când aceştia merită, dar îi îi amendez când lucrurile nu merg aşa cum trebuie", a precizat Atilla Karda, preşedintele grupării din Satu Mare, la Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează