FOTBAL  »  Superliga  »  ARBITRAJ

Una dintre contracandidatele Stelei la titlu, acuzații violente: "Este arbitrul oilor şi arbitrul de casă al ciobanului Gigi Becali" » UPDATE Poziția CSU Craiova

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 11:22

Silvian Cristescu, team managerul celor de la CS U Craiova, a lansat o serie de acuzații extrem de dure la adresa centralului Radu Petrescu, despre care susține că ar fi "arbitrul de casă" al lui Gigi Becali. 

UPDATE 20 decembrie

Într-un drept la replică emis de CSU Craiova, astăzi 20 decembrie 2016, directorul sportiv Silvian Cristescu susține că nu a făcut declarații de natura celor menționate în articol, conținutul discuției purtate fiind scos din context, denaturat și completat cu păreri personale ale jurnalistului Fanatik. Întreg punctul de vedere al oficialilor olteni mai jos!

csu craiova

Știrea inițială!

Acesta susține că Radu Petrescu a fost delegat la meciurile importante ale Craiovei, exact atunci când oltenii au fost pe punctul de a urca pe prima poziție.

"O ţară întreagă trebuie să ştie că principalul vinovat pentru evenimentele de la sfârşitul meciului de la Ovidiu este arbitrul Radu Petrescu. Acesta este arbitrul oilor şi arbitrul de casă al ciobanului Gigi Becali. Nu ne mai păcăleşte nimeni. De câte ori am fost la un pas să trecem pe primul loc, a fost trimis să ne arbitreze acest Radu Petrescu.

Ne-a făcut praf în meciul cu Steaua atunci când a mutat henţul acela în careu. Fără ajutorul arbitrajului nu ne bătea niciodată Steaua. Acum a dus meciul spre victoria echipei lui Hagi. Meciul s-a jucat mai tare deoarece era un joc pentru primul loc, dar doar pe cei de la Viitorul îi lăsa să intre tare. Când băieţii noştri intrau şi ei mai tare, el fluiera imediat. Din acest motiv jucătorii noştri au acumulat frustrări şi au urmat evenimentele respective. Şi la evenimentele alea Petrescu era depăşit. El se grăbea să plece la duşuri, dar a avut noroc că l-au întors colegii lui", a spus Cristescu la Fanatik.

Oficialul craiovean a continuat și le-a cerut demisia șefului CCA și președintelui FRF, menționând că va apela la politica celor de la Dinamo, care au criticat vocal arbitrajele.

"Burleanu şi Vassaras trebuie să plece. Să îşi dea demisia pentru că sunt nişte incompetenţi. Trebuie să vină Gică Popescu şi Ion Crăciunescu în locul lor. Văd că Vassaras trage să o facă pe Steaua campioană.

O să aplicăm şi noi politica lui Dinamo. Ăia au ţipat şi văd că de trei meciuri totul e frumos pentru ei. Nimeni de la Dinamo nu mai are de obiectat faţă de arbitraje. Aşa merge treaba? Atunci lasă că o să ţipăm şi noi. Eu nu îl acuz pe Hagi, deoarece el şi-a urmărit interesul şi era normal să îşi apere echipa. Aşa aş fi făcut şi eu", a concluzionat oficialul oltenilor.

Radu Petrescu a condus trei meciuri jucate de CS U Craiova în acest sezon de Liga 1, din care oltenii au câștigat unul, 2-0 la Târgu Mureș și au pierdut contra Stelei (1-2) și Viitorului (0-2).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (121)
ertyuiop
ertyuiop  •  06 Decembrie 2016, 00:40

Suca trăiește! E mult mai sărac cu duhul si de o nesimțire absolută fata de cel din secolul trecut! Clona abjectă, csu Craiova psd!

observator_federal
observator_federal  •  05 Decembrie 2016, 20:41
Postat de Petre Radulescu pe 05 Decembrie 2016, 18:26

Oltenisme in stare pură! Da, e arbitrul Stelei, mai ales daca ne gandim ca in meciul tur cu dinamo n-a acordat un penalty clarisim la De Amorim. Ce poti sa ceri unui oltean cu mintea ratacita?!

FCSB viseaza doar penaltyuri... Cam putin e adevarat, dar le-a tinut figura, sunt pe primul loc! Au insa o echipa atat de buna incat isi doresc cu totii, de la patron pana la ultimul suporter, sa schimbe cel putin 10 titulari - am exclus portarul ca el ii tine in viata! Si, culmea, vor sa ia jucatorii unei echipe care nu prinde Play-offul!

sakamoto
sakamoto  •  05 Decembrie 2016, 20:32

Nu acest pezevenchi-radu petrescu-i-a arbitrat pe olteni la Tg Mures? Prin eliminarea-gratuita-a lui Muresan, a facilitat victoria obtinuta de olteni?

Vezi toate comentariile (121)
Comentează
Close