FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CSA

OFICIAL Steaua a scăpat de omul care i-a luat marca » Boroi e out din lupta pentru siglă și palmares

Articol de GSP - Publicat luni, 05 decembrie 2016 18:05

Clubul Sportiv al Armatei a anunțat astăzi printr-un comunicat de presă că George Boroi a fost trecut în rezervă și nu mai este comandantul clubului, în locul său fiind pus Cristian Petrea.

"Ceremonia de trecere în rezervă a comandantului (președintelui) Clubului Sportiv al Armatei ( CSA) „ STEAUA BUCUREŞTI”, colonel George BOROI, a avut loc astăzi, 5 decembrie, la sediul CSA, în prezenţa secretarului general al MApN, Codrin Dumitru MUNTEANU.

Pentru asigurarea continuităţii conducerii, colonelul Cristian Stănel PETREA, locţiitor al comandantului, a fost împuternicit să asigure conducerea CSA „STEAUA BUCUREŞTI” pentru o perioadă de 6 luni, până la numirea noului preşedinte al clubului, conform legislaţiei în vigoare", a se arată în comunicatul CSA.

George Boroi, fostul comandant al CSA, este cel care, alături de juristul MApN, Florin Talpan, la sfârșitul anului 2014 a obligat Steaua lui Gigi Becali să-și schimbe sigla și acuză că palmaresul echipei de fotbal nu-i aparține omului de afaceri, ci CSA. Totodată, acela a fost momentul când echipa de fotbal a fost părăsită de suporteri.

Boroi a fost ales din luna noiembrie noul secretar general al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, după ce Mihai Covaliu a devenit președinte al COSR. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1223788054307626
Salomi Rolfi  •  06 Decembrie 2016, 11:27
Postat de Mihai Ducu pe 06 Decembrie 2016, 08:29

A mai scapat armata de o uscatura! Grije mare d-le Covaliu!

Cred ca tie ar trebui sa ti se interzica dreptul de vot. Ori esti extrem de naiv ori esti prost.

551117378378889
Cristi Cebuc  •  06 Decembrie 2016, 10:28
Postat de masinameaeata pe 06 Decembrie 2016, 00:51

Felicitari d-lui col. Boroi! Vad o groaza de bezmetici pe aici care comenteaza de rau un inalt functionar al Armatei Romane. Oameni buni, cand mergeti la medic si va spune medicul ca nu are seringi, sau medicamente, sau in scoli nu sunt manuale, sa stiti ca daca nu opriti furaciunile, mai ales cele mari, cum este si cel prin care ciobanul refuza sa plateasca cele 37mil de euro catre statul roman si foloseste gratuit ceva ce nu-i apartine. Este ca si cum voi, mergeti maine si ocupati abuziv un teren in centrul capitalei si va constuiti pe el o casa, fara autorizatie, fara nimic, iar la final, faceti o donatie de 2 lei catre un trecator si chemati televiziunile sa filmeze ce mare filantrop sunteti, adica cam cum face ciobanul. Daca toti fura, statul nu are din ce sa sustina pensii, salarii, autostrazi, etc, indiferent cine vine la conducere!

Gaz Metan - Dinamo 4 - 0, asa ca nu-ti mai chinui degetele sa scrie aberatii.

107487296349251
Mihai Ducu  •  06 Decembrie 2016, 08:29

A mai scapat armata de o uscatura! Grije mare d-le Covaliu!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează