INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA

VIDEO+FOTO Imagini incredibile pe Arena Națională! Șumudică a izbucnit în lacrimi pe marginea terenului!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor +11   FOTO
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de , - Publicat joi, 08 decembrie 2016 21:42

Cu mai puțin de 10 minute înainte de finalul meciului, Victoria Plzen a întors rezultatul cu Austria Viena și a calificat-o pe Astra în primăvara europeană, moment în care Marius Șumudică a izbucnit în lacrimi.  

În timp ce pe Arena Națională scorul era 0-0 între campioana României și AS Roma, cei de la Plzen au revenit de la 0-2 la 3-2 cu un om în minus, rezultat ce o trimite pe Astra în primăvara europeană.

În momentul în care a aflat rezultatul de la Plzen, Șumudică a izbucnit în lacrimi și a început să facă semne disperate de pe margine către jucători, arătându-le scorul din Cehia.

Fluierul de final l-a făcut pe antrenorul Astrei să răsufle ușurat. Mai multe imagini cu el de la final veți găsi în materialul VIDEO de mai jos!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (39)
zecs93
zecs93  •  09 Decembrie 2016, 02:07

khal37 a fost potcovit la auzu calificarii in primavara europa league a Astrei !!! Rand000m sa intors la vechile lui pasiuni, si anume de carat magari in sacose, i se zice urgent curier, bakunin inca nu a dat vrun semn, dar si la el sansele sunt mici sa fi supravietuit, se zice ca s-a aruncat in fata ratb-ului la capat !!!

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2016, 00:14

Datorită lui Becali, Alibec nu va juca în primăvara europeană. Acum se vede stilul de a câștiga al acestui om, dacă nu e în stare să câștige pe teren îți ia jucătorii chiar dacă la el în echipă nu se potrivește nimic, au venit sute de jucători și-au plecat sute. El e liniștit, strică echipele adverse în continuare încercând și-și atingă țelul, câștigarea campionatului. Afară însă, în ultimii ani, a dat greș, nu le poate lua valorile echipelor europene, nu are atâția bani. Dacă tu nu reușești să clădești ceva frumos, dărâmi ce-a construit celălalt ca să nu fie considerat mai priceput decât tine. În seara asta domnule Becali, ai dat greș.

mplttev
mplttev  •  09 Decembrie 2016, 00:01
Postat de dublin2016 pe 08 Decembrie 2016, 22:19

Alooooo!!! Aici se cenzureaza *** si ***?

E un mod al redactorului de a te șicaneza dacă nu-i place ce scrii. Îți pune în ghilimele termeni banali, fără conotații, numai pentru faptul că nu le-ai picat în voie. De exemplu despre Steaua, dacă postezi idei urâte, devin "sensibili" și te taxează imediat. Au și ei simpatiile lor.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează