INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA 0-0

Șumudică îi cere patronului să îi accepte demisia: ”Eu la Astra nu mai stau!”

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 00:00

Șumudică îi cere patronului Niculae să-i accepte demisia, să treacă peste clauza de 150.000 de euro. Antrenorul a negociat azi-noapte cu Gaziantep.

- Domnule Șumudică, ce înseamnă această calificare în primăvara Europa League?
- Sunt fericit, e cea mai fericită zi din viața mea! Le mulțumesc băieților pentru cum au luptat și azi, mulțumesc întregului fotbal românesc pentru tot ce mi-a dat! Din păcate, cred că e ultima mea zi ca antrenor al Astrei.

- Adică demisionați?
- Eu mă opresc, da. Așa nu se mai poate continua, s-a umplut paharul! Am produs 15 milioane de euro pentru acest club și ne rugăm să ni se plătească salariile și primele! La Astra nu se dorește performanță, e o lipsă crasă de respect! Petre Buduru și Dani Coman au făcut eforturi în ultima vreme să rezolve problemele, cu ei m-am înțeles OK.

- Cu Ioan Niculae ați vorbit?
- Cu patronul Niculae n-am vorbit și nici nu-mi doresc să am dialog cu un om prea mare, cum e el. Dacă nu mă lasă să plec din cauza clauzei de 150.000 de euro, îi voi trata și eu cum mă tratează ei! Adică voi rămâne la Astra așa... O să antrenez cum pot și după cum am fost tratat până acum.

- Există o ofertă de la Gaziantep?
- Da, oamenii au venit să negocieze cu mine, au fost și la meci. Mă voi întâlni cu ei și dacă o să fiu mulțumit de propunere voi semna cu Gaziantep. Dacă nu, nu plec în Turcia, dar la Astra oricum nu continuu! După cât am făcut pentru Astra ar trebui să fiu respectat, măcar să mi se permită să plec, atât!

- I-ați anunțat pe jucători că plecați?
- Încă nu, le voi spune și lor care este decizia mea. Le doresc baftă în continuare! Eu am format această echipă, chiar dacă unii au avut comentarii răutăcioase, nu au vrut să-mi recunoască meritele. Am adus jucători, am câștigat campionatul, am eliminat-o pe West Ham de două ori și acum am dus-o pe Astra și în primăvara europeană.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează