INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ANCHETA GAZETEI

VIDEO Șumudică le cere cititorilor GSP să-l voteze în ancheta pentru antrenorul anului: "Îmi face plăcere să mă lupt cu nea Mircea"

Articol de - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 09:02

Marius Șumudică e la zi cu sondajul de pe site-ul GSP.ro unde cititorii sunt rugați să voteze antrenorul anului.

Antrenorul Astrei a declarat la conferința de presă de după calificarea în primăvara Europa League că știe că e în luptă directă cu Mircea Lucescu și le cere cititorilor GSP să-l voteze.

"Am văzut că mă bat cu nea Mircea în topul Gazetei pentru antrenorul anului. Îmi face mare plăcere pentru că el e omul care m-a făcut fotbalist și mi-a împărtășit multe din acest sport. De ce nu, chiar sper să câștig. Îi mulțumesc!", a declarat Marius Șumudică.

La ora redactării acestui articol, Marius Șumudică are 1438 de voturi în ancheta Gazetei, urmat de Mircea Lucescu cu 1191 de voturi. Votează în Ancheta Gazetei AICI! Care-i favoritul tău?

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
1425838917717550
John Milne  •  09 Decembrie 2016, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

corsair83
corsair83  •  09 Decembrie 2016, 14:58
Postat de spinoza pe 09 Decembrie 2016, 13:43

Pai daca Shumibet este antrenorul anului, Mircea Lucescu ce-i? Sau Cristi Pustai?

Ce a realizat Pustai pana astazi? Vorbim la finalul sezonului. Sumi a facut istorie la Astra, campionat castigat si primavara europeana dintr-o grupa destul de grea. Iar M. Lucescu este mare, dar are de munca pana va fi erou si la Zenit. In rusia sunt cel putin 4 formatii puternice cu care are de furca' in Ucraina erea doar el si Dinamo Kiev

spinoza
spinoza  •  09 Decembrie 2016, 13:43

Pai daca Shumibet este antrenorul anului, Mircea Lucescu ce-i? Sau Cristi Pustai?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează