INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VILLARREAL - STEAUA 2-1

Portarul Stelei lăudat de toată lumea: "Are stilul lui Casillas!" + Fostul antrenor al Stelei povestește un amănunt neștiut despre Niță

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 10:40

Steaua a pierdut aseară meciul de pe terenul lui Villarreal, scor 1-2, și a ratat șansa calificării în primăvara Europa League.

Chiar dacă a primit două goluri, portarul Florin Niță (29 de ani) a fost providențial între buturile Stelei, unde a reușit să apere câteva mingi dificile pe care scria gol.

Acest lucru a fost evidențiat și de Ilie Dumitrescu, care l-a lăudat pe Niță și l-a comparat cu fostul mare portar al lui Real Madrid, Iker Casillas.

"Are stilul lui Casillas, păstrând proporțiile, pentru că-l văd în foarte multe acțiuni ale adversarilor, la unu contra unu, și închide foarte bine unghiurile", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Și Nicolae Dică, fostul antrenor și jucător al Stelei, a vorbit în termeni laudativi la adresa portarului roș-albaștrilor.

"Când am ajuns la Steaua, Niță era al treilea portar din lot, după Tătărușanu și Cojocaru. Dar, el trebuie să fie un exemplu pentru toți jucătorii din România, așa caracter mi-a fost dat rar să văd. De ce spun asta? Știind că este al treilea portar, se antrena mereu foarte bine, dădea 100% la antrenamente.

Ne pregăteam în Ghencea atunci și de multe ori aveam la ora 11:00 primul antrenament. El, care venea de la 40 de km de București, ajungea mereu pe la 8:30 - 09:00. Făcea întotdeauna foarte bine exercițiile, a avut încredere în el și când i s-a dat șansa a demonstrat că are valoare. Acum, este unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei", a spus și Nicolae Dică.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
balauru48
balauru48  •  09 Decembrie 2016, 12:48

Este meci de meci cel mai bun jucator de la fcsb. Si asta trebuie sa dea de gandit unora...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează