FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică a spus tot » Detalii despre negocierile cu Gaziantep, ce spun turcii despre clauza de reziliere și ce face dacă șefii Astrei nu-l lasă să plece

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 11:30

Deși a calificat-o pe Astra în șaisprezecimile Europa League, Marius Șumudică este decis să plece de la formația giurgiuveană în cel mai scurt timp, dorind să dea curs ofertei primite din Turcia, de la Gaziantepspor.

"Sunt momente unice. Nici acum nu realizez unde am putut ajunge împreună. Am făcut istorie.

Sunt în continuare discuții pentru rezilierea contractului. Îmi doresc să plec și sunt în discuții avansate cu turcii. Dar este acea clauză de 150.000 de euro. Nu este ușor pentru turci. Ei au plătit 300.000 de euro pentru că au dat afară fostul antrenor. În plus, acolo sunt 3 antrenori străini.

Ei mă doresc foarte mult și mi-au acceptat toate cerințele, legate de staff și de doctori. Pentru turci, suma nu este mare, dar ei nu înțeleg de ce trebuie să o plătesc, mai ales că am făcut performanțe și am adus bani mulți în club.

Când am început să discut cu ei, în vară, eu trebuia să primesc bani de la Astra și era mai ușor pentru mine. Ei au venit în cantonament după mine, cu avion privat, dar i-am refuzat. Credeam în proiectul Astrei.

Acum nu pot renunța la 150.000 de euro. Este un an de muncă și nu mi se pare normal să pierd bani, având în vedere ce am realizat. Trebuie să ajung la un consens. Dacă nu, îmi voi da demisia sau voi rămâne la Astra până la vară.

Există 50% șanse să plec. Pe turci i-am anunțat ieri seară de clauza din contractul meu. Nu le-am spus despre ea pentru că eram dispus să renunț la bani. Acum nu mai vreau. O să vorbesc cu cei din conducere", a spus Șumudică la TV Sport Ro.

...despre jucători: "Președintele și directorul de scouting au fost la meci. Eu le-am cerut să transfere 3 jucători. Mi-au dat mână liberă și după meciul de aseară au spus că jucătorii sunt buni și că pot fi transferați"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
103505826800496
George Solomon  •  09 Decembrie 2016, 18:15

BANNESTO LIMITED = SCAM

ray51
ray51  •  09 Decembrie 2016, 12:10

Cand am vrut sa iau rata m-a simtit cainele care s-a repezit la mine muscandu-mi mana in care tineam cana cu pilulele recomandate de un doctor de pe lipscani... Uff, am terminat.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează