FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Șumudică și Dani Coman au dialogat în direct la TV: "Am fost destul de clar!" / "Nu vreau să pleci de la Astra!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 12:14

Marius Șumudică și Dani Coman s-au confruntat în direct la TV Digi Sport pe seama plecării antrenorului, după calificarea Astrei în primăvara Europa League.

Tehnicianul giurgiuvenilor a rămas ferm pe poziții și a declarat că-și dorește mai mult ca oricând să plece de la Astra, în timp ce președintele echipei a spus că nu și-ar dori ca Șumudică să părăsească formația din Giurgiu.

"Eu am fost destul de clar. E dificil ca eu să mai continui la Astra. Singura piedică este acea clauză. N-ar fi o problemă pentru un club din Turcia (n.r. Gaziantep) să plătească acei bani. Au spus că lucrul care-i deranjează cel mai mult pe turci e că ei n-au știut de această clauză. Eu m-am înțeles cu ei.

Ar fi un pas mare în cariera mea să plec și să activez într-o ligă puternică. Fotbalul din Turcia mă caracterizează și e o oportunitate pentru mine", a fost reacția lui Șumudică.

Dani Coman însă n-a dat niciun pas înapoi: "Mă bucur că plecarea lui Șumi a rămas în impas. Sper să continuăm împreună și să obținem performanțe împreună. El a demonstrat încă o dată că e un mare antrenor. Vom face tot posibilul să rămână la echipă. Ar fi păcat să nu continuăm.

Eu am avut o discuție cu domnul Niculae aseară și ne-a felicitat. Azi o să le fac convențiile jucătorilor pentru banii pe care-i merită pentru această calificare. Vor primi toți banii. Atât timp cât eu sunt aici voi respecta jucătorii și antrenorii".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
itrobert
itrobert  •  10 Decembrie 2016, 01:33
Postat de bebeben pe 09 Decembrie 2016, 21:16

si jiji e la fel. si mm si popescu. hai sa facem o lege cei care au dosare penale sa nu mai activeze in fotbal

bebe, eu ti-am mai raspuns si dincolo unde vrei "sa se dea lege" ca numai un sultan sau un imparat poate face asta... Parerea mea este legata de acest niculae care e un pushcarias de drept comun (cum sunt si cei amintiti de tine) caruia i se adreseaza astia cu "domnu". Pushcariasii amintiti de tine sunt fix lafel, numai ca nu despre ei se face vorbire in acest articol. Vezi ca am sa ma plictisesc sa te scolesc pe toate articolele pe unde spui prostii :)

bebeben
bebeben  •  09 Decembrie 2016, 21:16
Postat de itrobert pe 09 Decembrie 2016, 19:24

"Dl. Niculae"??? Ma baiatule, ala nu e nici un "domn" e un pushcariash care a inshelat statu roman din prima zi de dupa '89 si tot platitoru' de taxe are de suferit de pe urma lui! Nu e nici un "domn" e un pungash!

si jiji e la fel. si mm si popescu. hai sa facem o lege cei care au dosare penale sa nu mai activeze in fotbal

ucluj2011
ucluj2011  •  09 Decembrie 2016, 20:25

Băi Coman , tu ești &**& sau ești *&^%??? performanță nu veți face niciodatî dacă veți vinde jumătate de echipă principalei voastre contracandidate , Steaua de la Stîna de Vale... Pleacă Șumi... cu orice risc. Dă-i drecu cu Astra lor cu tot cu *** ăla de Niculae cu tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează