FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - STEAUA, DUMINICĂ, 19:00, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Șumudică suprinde înainte de meciul cu Steaua » Decizia luată în cazul lui Alibec » "E imposibil să nu zică cineva asta"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 13:50

După calificarea în 16-imile Europa League, Astra se va duela duminică cu Steaua, de la ora 19:00.

După meciul cu AS Roma, 0-0, echipa giurgiuveană a intrat în cantonament, dar Marius Șumudică a surprins. Denis Alibec, vedeta Astrei, nu a fost oprit în lot pentru meciul cu echipa roș-albastră.

Astfel, atacantul de 25 de ani nu va evolua împotriva Stelei, echipă pentru care va juca începând cu luna ianuarie.

"Ar fi foarte bine dacă nu ar juca împotriva Stelei. Imaginați-vă cum ar fi dacă ratează două ocazii mari. Cum s-ar uita colegii la el? E imposibil să nu zică cineva, chiar și în glumă, «Ce-ți pasă ție? Pe noi ne lași aici»", a spus Marius Lăcătuș, la TV Dolce Sport.

Alibec a jucat 11 meciuri în acest sezon din Liga 1 și a marcat de două ori, oferind și două pase de gol.

Într-un sondaj GSP.RO, 21.543 de cititori au considerat că Șumudică ar trebui să îl folosească pe Alibec contra Stelei.

clipboard01

  • Meciul Astra - Steaua se va disputa duminică, de la ora 19:00, și va fi în direct pe TV Digi Sport, TV Dolce Sport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
andrei.f
andrei.f  •  09 Decembrie 2016, 17:58

***. De fapt, contractul de cumpărare aşa este făcut încât Alibec nu are voie să joace contra Stelei !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gicab
gicab  •  09 Decembrie 2016, 17:21

Alibec e un jucător încă sub contract cu AstraGiurgiu, el trebuie sa facă ceea ce spune clubul care îl plătește...el spunea ca e profesionist, asta înseamnă profesionismul in ro? Sa fii plătit pentru ceva și sa ai pretenția ca nu trebuie sa faci... dacă sumudica a decis asta înseamnă ca așa e mai bine, dar sa spui ca nu știu cine e bolnav e aiurea, oricum eu consider ca trebuie sa facă ce zice clubul care îl plătește, de capul lui oricum nu putea intra in teren... și de unde atâta rivalitate între fcsb și astra? Lăcătuș bate câmpii pai ce alibec ia adus la astra? Sunt copiii lui cumva? El cum a rămas după ce plecase jumate de echipa la fcsb? Parca astea ar evolua in campionatul Siriei așa puneți problema

andy_2008
andy_2008  •  09 Decembrie 2016, 16:57

Numai un om bolnav ar spune ca Alibec trb sa joace impotriva Stelei.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează