FOTBAL  »  LIGA 2  »  RAPID

Emoționant » Mesajul lui Săpunaru către fanii Rapidului: "Dacă iubiți echipa cu adevărat, acum e momentul să uitați de «războaiele» dintre voi" » Atac la Valerii Moraru

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 14:52

După ce s-a calificat cu Astra în primăvara Europa League, Cristi Săpunaru a avut un mesaj către fanii Rapidului.

Fundașul cere ca suporterii să renunțe la certurile care au afectat galeria în ultimii ani și să o ia de la capăt, spre binele echipei giuleștene. 

"Rapidiștii din toată țara mă întreaba «ce facem Cristi cu Rapidul nostru ?» Aș putea să pun aceeași întrebare celor două tabere, care nu se mai înghit, care ar da orice ca să iasă la razboi una cu alta, care adresează scrisori despre așa-zișii «mari rapidiști» (cum am fost catalogați eu, Nico, Pancu, Șumudică și alții). Dacă iubiți, Rapidul cu adevărat, a venit vremea să uitati tot ce a fost și să o luăm de la capăt", a scris Săpunaru într-o postare pe Facebook.

În plus, la final, Săpunaru a avut un mesaj ironic către Valerii Moraru: "«Sănătate» multă, domnule Moraru! Rapidul nu moare", a adăugat Săpunaru.

sapun

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
balauru48
balauru48  •  09 Decembrie 2016, 20:04
Postat de spinoza pe 09 Decembrie 2016, 16:24

Asta striga cu Shumibet impotriva Stelei obscenitati! Atata il duce capul.

ce vrei sa strige daca fcsb este o echipa obscena?

miki123
miki123  •  09 Decembrie 2016, 17:30
Postat de spinoza pe 09 Decembrie 2016, 16:24

Asta striga cu Shumibet impotriva Stelei obscenitati! Atata il duce capul.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

argus
argus  •  09 Decembrie 2016, 17:13

Chiar asa! Nimeni nu mai pomeneste de Moraru, "groparul" Rapid-ului! Problema este ca, tot "nimeni", nu incearaca sa clarifice in ce masura, Moraru a "dat gol" bugetului (si asa vlaguit) al echipei, in ce masura s-a facut vinovat de rea vointa si, nu in ultimul rand, legalitatea platii unor datorii angajate inainte de preluarea clubului, cu actiunile clubului (dupa cum se relata in presa). Pana la urma, FRF, Burleanu, at trebui sa "dea interzis" uno asa zisi patroni precum Moraru, Massone si nu numai, pentru "prapadul" adus echipelor patronate (Manssone, din cate stiu, a "emolat" doua echipe! Pe cand dle. Burleanu, o sa "performeze" Massone prin preluarea unei a treia echipe? Dar Moraru cu ce de a doua? Dar...? Pana cand?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează