FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - CFR CLUJ 2-1

Vasile Miriuță, supărat pe unul dintre jucători: "Va fi amendat" » Și colegii l-au criticat

FOTO: ALEX Nicodim
FOTO: ALEX Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 22:37

Vasile Miriuță a vorbit despre eșecul cu CS U Craiova, scor 1-2. Îl taxează pe Omrani, despre care spune că va fi amendat pentru eliminarea din acest meci și faptul că a făcut pagube la vestiare, unde a spart geamul unei uși și și-a tăiat tendonul. 

"Știam că ne așteaptă un meci greu. Și azi băieții au făcut un meci bun și îi felicit. Ei ne-au taxat pe contraatac. Ne-au lipsit mulți jucători și tot ne-am descurcat destul de bine. Asta e acum, ne gândim la următorul meci", a zis Miriuță la TV Dolce. 

...despre gestul lui Omrani: "Omrani nu trebuia să facă acel gest. N-are voie să facă așa ceva. O să plătească, avem un regulament disciplinar"

"A fost un meci echilibrat. Puteam câștiga și noi. Nu comentez arbitrajul, are cine să spună lucruri despre asta. Pe noi ne-a iritat la acel penalty că a dat corner și a întors faza. Din câte am văzut a fost penalty. Dar vă zic că asta ne-a iritat", a spus și Cristi Bud, care a vorbit apoi despre eliminarea lui Omrani: "A făcut o prostie Omrani că a aplaudat ironic. O să plătească pagubele pe care le-a făcut. Nu trebuia să facă ce-a făcut"

"Recunosc că am atins mingea cu mâna. Asta e, n-a fost intenție. E corect penaltyul. Trebuie să ținem capul sus și să încercăm să câștigăm următorul meci"
Răzvan Horj

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
travka
travka  •  10 Decembrie 2016, 07:50
Postat de castaway pe 10 Decembrie 2016, 00:13

Arbitrajul a fost sub orice critica, chiar daca cereristi sunt oameni de bun simt si nu comenteaza arbitrajul. Inchipuiti-va, daca ar fi fost Steaua arbitrata in acest mod, ce titluri ar fi fost in Gazeta !

Steaua? Reghe nu comentează arbitrajul niciodată, poate vrei sa zici dinamu, aia își fac filmulețe în care se vaita

castaway
castaway  •  10 Decembrie 2016, 00:13

Arbitrajul a fost sub orice critica, chiar daca cereristi sunt oameni de bun simt si nu comenteaza arbitrajul. Inchipuiti-va, daca ar fi fost Steaua arbitrata in acest mod, ce titluri ar fi fost in Gazeta !

qwerty007
qwerty007  •  09 Decembrie 2016, 23:49
Postat de bombon pe 09 Decembrie 2016, 23:38

Respect CFR. Comentarii corecte si de bun simt. Felicitari Craiova pentru victorie.

N-ai vazut comentariul la jucatorul ala de la Craiova care declara ca il asteapta pe noul transfer virtual cu bratele deschise si spera sa se adapteze......:((((((

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close