SPORTURI  »  HANDBAL  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Corespondență GSP din Suedia » UPDATE FOTO Naționala feminină de handbal, evacuată de urgență în această seară de la antrenament!

Foto: Gazeta Sporturilor
Foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 19:32

Naționala feminină de handbal a României a fost evacuată de urgență din sala de antrenament de la Helsingborg din cauza unei alarme de incendiu!

 

UPDATE 20:30

Fetele nu au mai revenit în sală. Staff-ul tehnic a decis să anuleze antrenamentul și toată lumea a plecat la hotel. 

_________________

Fetele noastre trebuiau să înceapă ședința de pregătire în sala de antrenament, însă din cauza alarmei pompierii le-au obligat să părăsească sala.

Trimisul special al Gazetei Sporturilor la Campionatul European din Suedia, Marian Ursescu, a precizat că în acea zonă se simțea un puternic miros de fum, chiar dacă focul nu era vizibil.  

Echipamentul României a rămas în incinta sălii.

În timpul antrenamentului României se desfășura și ședința de pregătire a naționalei Ungariei, echipa cu care vom juca mâine de la ora 19:30. Unguroaicele făceau antrenamentul în sala unde se va disputa partida și acestea n-au fost evacuate.

Programul României, din Grupa Principală:

1. România - Ungaria (duminică, 11 decembrie, 19:30);
2. România - Cehia (marţi, 13 decembrie, 17:15);
3. România - Danemarca (miercuri, 14 decembrie, 19:30).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
deva1
deva1  •  11 Decembrie 2016, 08:41
Postat de Florin Bălănescu pe 10 Decembrie 2016, 21:36

Mană cerească pentru calamitații jesepeului! Alarmă! Incendiu! Update foto! Evacuare de urgență! Chiar dacă nimeni n-a văzut nicio scînteie. Şocații ăştia îşi dau palme de ciudă că n-a ars măcar o geantă. ***.

Vezi ca scri aiurea la faza asta.Nu vezi faptul ca Ungaria a rămas în complex și România a fost evacuata din același complex sportiv...

1576164249379310
Florin Bălănescu  •  10 Decembrie 2016, 21:36

Mană cerească pentru calamitații jesepeului! Alarmă! Incendiu! Update foto! Evacuare de urgență! Chiar dacă nimeni n-a văzut nicio scînteie. Şocații ăştia îşi dau palme de ciudă că n-a ars măcar o geantă. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

deva1
deva1  •  10 Decembrie 2016, 20:25

De ce România nu are acces în sala oficiala?Dedule te rog raspunde!trebuie sa intervi!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează