FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASA 1-0

Andone regretă că l-a pus pe Nistor să execute penalty-ul » Cum a reacționat după ce Mutu a plecat mai devreme de la stadion: "Negoiță să decidă"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 23:09

Dinamo a câștigat meciul cu ASA Târgu Mureș, 1-0, însă pe finalul meciului "câinii" își puteau mări diferența dacă Dan Nistor transforma lovitura de pedeapsă scoasă tot de el. 

Ioan Andone a explicat de ce i-a cerut lui Nistor să execute penalty-ul, deși acest lucru îl dorea și Dorin Rotariu.

"Hanca și Lazăr trebuiau să execute penalty și ei erau pe margine, de aceea l-am preferat pe Nistor. A trebuit să aleg dintre Nistor și Rotariu. Nu m-am gândit că el a jucat cu Mingote împreună, că poate îl puneam pe Rotariu. Dorin nu s-a supărat", a declarat Andone la TV Dolce Sport.

Andone a comentat și gestul lui Adrian Mutu, care a plecat de la stadion mai devreme de fluierul final.

"Mutu a plecat de la stadion înainte de final? Păi și ce să fac eu? Domnul Negoiță e superiorul lui. Dacă domnul Negoiță consideră că e lipsă de fair-play acest lucru, atunci să ia măsuri. Nu pot spune eu ce să facă", a fost reacția lui Andone.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
robert1205
robert1205  •  11 Decembrie 2016, 21:38

Nea ANDONE trebuia sa cunoasca că Nistor a jucat cu Mingote împreună la Pandurii Tg Jiu.

fangigi
fangigi  •  11 Decembrie 2016, 18:48
Postat de unico_biancorossi pe 11 Decembrie 2016, 01:13

prostul asta de andone strica atmosfera la club. eu l-as fi demis de mult. e iresponsabil. ca tehnician nu rupe gura targului, tocmai pentru ca e labil psihic si cam frustrat. pacat, echipa e mult mai buna decat locul actual. unii au dreptate, cand il critica.

Toti astia care-l contestati asa vehement pe Falcos, spuneti voi priceputilor un nume de inlocuitor! Nimeni nu are nici o propunere concreta si viabila, doar carcoteli de chibit! Si sa nu aud de Contra ca e antrenor!

zidane92
zidane92  •  11 Decembrie 2016, 12:36
Postat de Pavel Radu pe 11 Decembrie 2016, 09:03

Cu tot respectul cuvenit pentru ce ati facut pentru Dinamo ca jucator si antrenor in urma cu ceva timp , va spun dle.Andone ca imi este rusine cu aceasta echipa care nu joaca nimic.Sunt doi fotbalisti Palic si Nemec,restul practicanti ai jocului sportiv.Dumneavoastra in consecinta nu sunteti decat profesorul de educatie fizica.Si tin cu echipa asta din 1964 !

serios? hanca e cel mai bun pasator din liga 1 cu 9 assisturi, nu e fotbalist? dar busuladzic care e barometru la mijlocul terenului, echipa are rezultate foarte bune tinand cont de instabilitatea adusa inclusiv din interior : de mutu si o parte a suporterilor si de greselile de arbitraj, pai noi suntem la 5p de locul 1 in conditiile in care am fost privati de puncte la botosani, la mures, cu chiajna acasa.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close