FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gnohere băgat la slăbit! Reghecampf l-a lăsat pe atacant pe mâna preparatorilor fizici

Florin Tănase şi Gnohere se pregătesc în Turcia cu preparatorul fizic
Florin Tănase şi Gnohere se pregătesc în Turcia cu preparatorul fizic

Articol de - Publicat luni, 16 ianuarie 2017 00:00

Venit cu 94 de kilograme de la Dinamo, Eddy Harlem a fost trimis de Reghecampf pe mâna preparatorilor fizici pentru a putea face față antrenamentelor grele din Turcia.

După doar câteva zile în care a făcut antrenamente alături de restul jucătorilor, Harlem Gnohere a primit un program special de pregătire pentru restul cantonamentului din Antalya.

Jucătorul nu a mai participat la ultimele antrenamente alături de restul colegilor și a intrat în sala de forță pentru a ajunge la zi cu pregătirea fizică. Fotbalistul venit de la Dinamo are 94 de kilograme, iar Reghe l-a pus să dea jos cât mai rapid surplusul de kilograme.

Ieri dimineață, acesta a avut parte de un program special alături de preparatorul fizic Marian Lupu și nu a ieșit deloc la primul antrenament al zilei, în care steliștii au fost chinuiți serios de către Reghe și staff-ul său.

Tehnicianul de 41 de ani le-a pregătit jucătorilor mai multe exerciții de construcție și finalizare, la care fotbaliștii ofensivi s-au putut remarca. Ziua a pornit cu exerciții de mobilitate și de lovire a balonului pe mingi speciale de antrenament, apoi fotbaliștii au fost repartizați pe mai multe ateliere.

De la ședința de pregătire de ieri dimineață a lipsit și Florin Tănase, care a intrat în programul de recuperare după ce-a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, plus o leziune a celui colateral intern la genunchiul stâng.

În perioada următoare, fotbalistul se va întoarce la clinica de la Roma, acolo unde s-a operat, pentru un consult medical amănunțit. Primul și singurul amical al stagiului din Belek e programat pe 18 ianuarie, cu o zi înainte de revenirea în România, în compania azerilor de la Qarabag.

Mihalcea, DJ-ul de serviciu

Pe lângă antrenamentele grele de care au parte în cantonamentul din Turcia, steliștii mai au timp să se și distreze. Zilele trecute, pe contul de Instagram al lui Wilfred Moke a fost postat un filmuleț cu mijlocașul de 18 ani, Vlad Mihalcea.

Acesta a fost filmat de Moke în timp ce interpreta câteva versuri ale celor de la Paraziții. Vlad este pasionat de muzica hip-hop, iar în trecut, când era la FC Brașov, avea câteva piese compuse chiar de el. DJ Dudu, așa cum își spunea, a fost aplaudat de colegii din Turcia după ce-a cântat în camera de hotel.

"Antrenamentele cu mingea sunt cele mai frumoase pentru fotbaliști, mai ales în perioada cantonamentelor"
Adrian Popa, mijlocaș Steaua

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
valentinn10
valentinn10  •  16 Ianuarie 2017, 15:01
Postat de vasileschi pe 16 Ianuarie 2017, 09:35

Si iata inceputul ,sfarsitului !! nu va prinde titular in nici unul din meciurile Stelei !!!!!!!

Si ce vrei cu asta ? , iti dau , sezi ...

martinpen
martinpen  •  16 Ianuarie 2017, 10:21

Cand era la Dinamo, domnii de la fcsb spuneau ca Gnohere nu e jucator de Liga 1...

vasileschi
vasileschi  •  16 Ianuarie 2017, 09:35

Si iata inceputul ,sfarsitului !! nu va prinde titular in nici unul din meciurile Stelei !!!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează